2 gün önce bir internet sitesi üzerinden verdiğim buzdolabı siparişi bugün ben Taksimde bir toplantıdayken eve ulaşmış. Kargo yetkilisi buzdolabını indirmeden zili çalmış ve evdeki ablama sormuş "Evde misiniz? Buzdolabını biz mi taşıyacağız?". Evet yanıtını alınca tepkili bir şekilde hareket etmeye başlamış. Arabadaki arkadaşıyla indirmişler söylenerek apartman kapısına ulaştırmışlar. Bu arada apartman görevlisini ve babamı arayarak oraya yönlendirdim yardım etsinler diye. Asansörü kontrol etmişler bu buraya sığmaz bizde 3. kata çıkarmayız demişler. Bu arada babam oraya varıyor. Tutanak tutsunlar apartman kapısına bıraksınlar teslim al diyorum. Tutanak lafını duyunca daha da azgınlaşıp cevap vermeden hızlı bir şekilde buzdolabını adeta araç içine yıkmışlar. Apartman görevlisi ve babam engel olamadıklarını, konuşmadan ürüne özellikle zarar vermek istercesine sert bir şekilde kasaya atıp gittiklerini söylediler. Bunun üzerine şubeyi aradım. Şube, arkadaş tekmiş o yüzden buzdolabını çıkarmamış. Siz buradan gelir alırsınız dedi. Bölge müdürlüğünü aradım anlattım. Biz size dönücez dendi, dönmediler. Bende alışveriş sitesine iade talebinde bulundum.
Zaten internetten sürekli alışveriş yaptığım için az çok kargo firmalarını tanıdım. Bu üründe de seçenek yoktu ve mecburen kargo firmasının ismini göre göre siparişi verdim. Demek ki alışveriş sitesi ile beraber hangi kargo firmasıyla çalıştığı da önemli.
Şimdi ürün iade talebinin sonucunu bekliyorum. Muhtemelen kredi kartına iadede sorun çıkartacaklar.
Zaten internetten sürekli alışveriş yaptığım için az çok kargo firmalarını tanıdım. Bu üründe de seçenek yoktu ve mecburen kargo firmasının ismini göre göre siparişi verdim. Demek ki alışveriş sitesi ile beraber hangi kargo firmasıyla çalıştığı da önemli.
Şimdi ürün iade talebinin sonucunu bekliyorum. Muhtemelen kredi kartına iadede sorun çıkartacaklar.