ozharput
Aktif Üye

Onu da denedim hocam yine görmedi, vmd yi biostan pasif etmek istedim, biosta vmd ayarı yok.VMD sürücülerini usb belleğinize atıp kurulum sırasında yüklemeniz lazım.
					Onu da denedim hocam yine görmedi, vmd yi biostan pasif etmek istedim, biosta vmd ayarı yok.VMD sürücülerini usb belleğinize atıp kurulum sırasında yüklemeniz lazım.
bu sorunu çözen var mı arkadaşlar? ben çözemedimEkteki dosyayı indirin ve içindeki programı yönetici olarak çalıştırın.
Spooler Hizmetini Aç/Onar yapın ve bilgisarınızı yeniden başlatın.
hocam bende de veyon yükledim, win öğrenci bilgiayararını kontrol edebiliyorum, pardus öğr bilgisayrlarını kontrol edemiyorum. başka bir imaj yükledim düzeldi.Ekteki dosyayı indirin ve içindeki programı yönetici olarak çalıştırın.
Spooler Hizmetini Aç/Onar yapın ve bilgisarınızı yeniden başlatın.
merhaba, imajının linkini yollayabilir misiniz ?Düşük sistem windows 10 versiyonlarınızı pek çok bilgisayarda kullanıyorum hocam, yeri gelmişken teşekkür ediyorum onlar için.
Ancak bazen yazıcı kurmam gerektiğinde o imajlara yazıcı kuramıyorum. Benden kaynaklı da olabilir belki ama kırpılmış sistem olduğu için diye düşünüyorum hepsinde aynı durumu yaşayınca.
Bu imajda bahsettiğim durum için bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Kapatılan özellikler sebebiyle midir acaba yazıcı kuramama sorunum.
merhaba, imajının linkini yollayabilir misiniz ?

çok teşekkür ederimEv, okul ve BT sınıflarında bulunan düşük performanslı, özellikle HDDli sistemler için oluşturduğum Windows 10 otomatik imaj ve manuel kurulum ISO çalışmasıdır. Farklı kullanım amaçlarına hitap etmesi için yüklü program listesi geniş tutulmuştur. Detaylar için açıklamaları okuyup görselleri inceleyebilirsiniz.
Sistem Özellikleri:
* Windows 10 Pro (22H2) Lite X86 sistem ile yapılmış olup MBR tabanlıdır.
* 2 GB Ram ve üstü tüm sistemlere kurulabilir.
* 22.10.2024 tarihi itibarıyla sistem ve programlar günceldir.
* 2 farklı dosya mevcuttur:
--> Manuel...
- doganytu
 - @doganytu bt düşük performans imaj okul windows 7
 - Cevaplar: 99
 - Forum: İşletim Sistemleri