[YENİ] Windows 11 - Genel Imaj - 25H2(26200.6718) - Eylül 2025

Kodla Büyü

doganytu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Windows 11 25H2 MSDN dosyası üzerinde, tüm kullanım amaçlarına göre oluşturulmuş bir manuel kurulum çalışmasıdır.
- Manuel kurulum: Klasik Windows format atma aşamalarına sahiptir. Diski bölümleyip kurulumu başlatıyorsunuz.

Sistem Özellikleri:
* Windows 11 Pro, 25H2(26200.6718) MSDN sürümü üzerinde hazırlanmıştır. 18.09.2025 tarihi itibariyle günceldir.
* Lite sürüm değildir. Düşük sistemlere önerilmez. UEFI tabanlıdır. Min 4 GB RAM ve SSD disk olmalıdır.
* Sistemin optimize çalışması için bazı ayarlamalar yapılmış ve bazı bileşenler (Windows uygulamaları) çıkarılmıştır.
* EBYS kurulu ve ayarlıdır. PDF görüntüleme ve düzenleme işlemleri için Adobe Acrobat Classic tercih edilmiştir.
* BT Sınıflarında kullanılabilmesi için bazı Robotik Kodlama yazılımları ve bilgisayarların kolay yönetimi için Netsupport School (v14.0015) sisteme entegre edilmiştir.
* ISO boyutu 13.1 GBtır. USB 3.0 bir flash bellek ve SSD takılı bir sistemde yükleme işlemi 7-8 dakikadır.
* Masaüstündeki "Araçlar" klasöründe yükleme sonrası işinize yarayabilecek programlar vardır.
* Windows Update açıktır. Kurulum sonrası Driver yükleme işlemlerini yapabilirsiniz.
* USB yükleme işlemleri için Ventoy test edilmiştir.
* İndirme işlemini yapacağınız tarayıcıda Google hesabınızın oturumu açık olsun ve indirme işlemi için Internet download manager gibi bir indirme programı kullanmanızı öneririm. Kota sorununu ve indirmenin yarıda kalması sorununu aşmanız için bu gerekli olabilir.

İndirme Linki:
Link

1.webp2.webp3.webp

Düşük sistem windows 10 versiyonlarınızı pek çok bilgisayarda kullanıyorum hocam, yeri gelmişken teşekkür ediyorum onlar için.
Ancak bazen yazıcı kurmam gerektiğinde o imajlara yazıcı kuramıyorum. Benden kaynaklı da olabilir belki ama kırpılmış sistem olduğu için diye düşünüyorum hepsinde aynı durumu yaşayınca.

Bu imajda bahsettiğim durum için bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Kapatılan özellikler sebebiyle midir acaba yazıcı kuramama sorunum.

Düşük sistem windows 10 versiyonlarınızı pek çok bilgisayarda kullanıyorum hocam, yeri gelmişken teşekkür ediyorum onlar için.
Ancak bazen yazıcı kurmam gerektiğinde o imajlara yazıcı kuramıyorum. Benden kaynaklı da olabilir belki ama kırpılmış sistem olduğu için diye düşünüyorum hepsinde aynı durumu yaşayınca.

Bu imajda bahsettiğim durum için bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Kapatılan özellikler sebebiyle midir acaba yazıcı kuramama sorunum.
Aynı sorunu ben de yaşadım yazıcı kuramadım Windows 10 imajda

ilksms
Geri