[YENİ] Windows 11 - Genel Imaj - 25H2(26200.6718) - Eylül 2025

Kodla Büyü
Merhabalar, öncelikle elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Toplamda 2 masaüstü 2 laptop'a kurulum yaptım. ( Pc ler baya eski, en eskisi en az 8 yıllık ) Sorunsuz çalışıyor. Gereksiz programları kaldırdım. Sadece Mozilla yı kaldıramadım. Onu da istesem program yardımıyla kaldırabilirdim ama uğraşmak istemedim. Tekrardan emeğinize sağlık....

Emeğinize sağlık hocam

etkinleştirken araçlardaki programdan bi hata alıyorum
==== ERROR ====

The script was launched from the temp folder.
You are most likely running the script directly from the archive file.

Extract the archive file and launch the script from the extracted folder.

Press any key to Go back...

Ekteki dosyayı indirin ve içindeki programı yönetici olarak çalıştırın.
Spooler Hizmetini Aç/Onar yapın ve bilgisarınızı yeniden başlatın.
hocam bende de veyon yükledim, win öğrenci bilgiayararını kontrol edebiliyorum, pardus öğr bilgisayrlarını kontrol edemiyorum. başka bir imaj yükledim düzeldi.

bununla mı alakalı?

Düşük sistem windows 10 versiyonlarınızı pek çok bilgisayarda kullanıyorum hocam, yeri gelmişken teşekkür ediyorum onlar için.
Ancak bazen yazıcı kurmam gerektiğinde o imajlara yazıcı kuramıyorum. Benden kaynaklı da olabilir belki ama kırpılmış sistem olduğu için diye düşünüyorum hepsinde aynı durumu yaşayınca.

Bu imajda bahsettiğim durum için bir sıkıntı olma ihtimali var mıdır? Kapatılan özellikler sebebiyle midir acaba yazıcı kuramama sorunum.
merhaba, imajının linkini yollayabilir misiniz ?

merhaba, imajının linkini yollayabilir misiniz ?

Hocam tahtaya hem pardus etap hemde bu imajı kurarak dual boot yaptım. Bu sebeple bu imajı manuel kurdum. Yalnız sürücüler kurulu gelmediği için dokunmatik, ses vb. çalışmıyor. Windows update de hata veriyor. Driverları nasıl yükleyip, güncelleyebilirim?

çok teşekkür ederim

Bugün denedim imaj harika hocam. VMD driverlarını önceden flasha atmayı unutmamak lazım. Bir de uyarı verirse secure boot disable etmek gerekiyor. Hızlı bir şekilde her şeyi içinde kurdu.

Merhaba hocam ben laba sizin imajı kurdum teşekkür ederiz güzel bir imaj ancak şöyle bir durum oluştu bazı bilgisayarlarda windows u etkinleştirin uyarısı aldım bunu nasıl çözerim acaba

Dosyayı çok indirmeden dolayı indiremiyorsanız, önce kendi gdrive oturumunuz açık olsun sonrada bu paylaşım dosyası için kendi driveınıza kısa yol oluştu deyip sonrada kendi gdriveınıza gidin ve o linkten indirin.

emeğinize sağlık hocam. Ben imajı birden fazla bilgisayara kurdum. ancak bir bilgisayarda klavye çalışmıyor. ne yaptıysam da çalışmadı. Biosta çalışıyor. bilgisayar açılınca tekrar çalışmıyor. Çözümünüz var mı bununla ilgili.

Son düzenleme:
ilksms
Geri