Yarın paylaşmış olurum hocam.Elinize sağlık hocam güzel bir sistem olmuş simgeler çok hoş değişiklik iyidir.
bir de wi7 64 bit çalışmanız var sanırım onu da sabırsızlıkla bekliyorum.![]()
Hayır hocam BIOS ile ilgili bir ayarlama yok imajda. İsterseniz BIOS'u varsayılan-default-optimized ayarlara çekip yeniden başlatındoganytu Hocam imajı attıktan sonra biosa giremiyorum. Siz imajınızda bununla ilgili herhangi bir ayar yaptınız mı?
Hocam işte sorun orada hiçbir şekilde biosa giremiyorum. Ne boot menüsü ne bios direkt masaüstüne geçiyor. Tuşlar çalışmıyor. Ben de acaba bir ayar mı yaptınız diye düşündüm.Hayır hocam BIOS ile ilgili bir ayarlama yok imajda. İsterseniz BIOS'u varsayılan-default-optimized ayarlara çekip yeniden başlatın
Hdd çıkart ve öyle tekrar deneHocam işte sorun orada hiçbir şekilde biosa giremiyorum. Ne boot menüsü ne bios direkt masaüstüne geçiyor. Tuşlar çalışmıyor. Ben de acaba bir ayar mı yaptınız diye düşündüm.
Dört gözle bekliyoruz hocamEvet öyle bir hazırlığım var hocam. Meslek lisesinde görev yapan arkadaşlardan öneriler aldım bunun için. 1 hafta içinde onu da ımaj olarak yayınlamış olurum.
Hocam imajı hazırlayabildiniz mi? Kusura bakmayın bende acele ediyorum. Kendi oluşturduğum imajlar bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatası veriyor. Sizin yapacağınız imajla denemek istiyordum.Evet öyle bir hazırlığım var hocam. Meslek lisesinde görev yapan arkadaşlardan öneriler aldım bunun için. 1 hafta içinde onu da ımaj olarak yayınlamış olurum.
Hocam ben kaldırdım ve Windows 11 yükledim. Windows 10 da hız sorunu var. 11 ile daha iyi çalışıyorsınıfıma yeni aidata mini pclerden geldi imajlarınızı ona yükledim teşekkürler hocam fakat kurulumdan sonra tarayıcılarda hata alıyorum chrome ve firefox açılmıyor bazı pclerde scratch ve mblokta çalışmıyor sebebi ne olabilir ?
Hocam bende komple yeniden format attım hepsini kendim kurdum öyle imaj alıp diğer pclere aktaracağım
Hocam ben kaldırdım ve Windows 11 yükledim. Windows 10 da hız sorunu var. 11 ile daha iyi çalışıyor
İnternet bağlantısını keserek kuruluma başlayın. İnternet olmadığı için güncelleme istemez diye düşünüyorum. İstese de sonraya bırakır tahminen.Okulda kurulumu tamamlayamadım. İnternet bağlantısı üzerinden güncellemeleri otomatik indirmeden windows kurulumu tamamlanmıyor. Okulun internetinden bu işlemi de tamamlamadığı için kurulumu tamamlayamıyorum. Sorunu nasıl aştınız acaba