Bir üst postta zaten yazıyor şifresiHocam emeğinize sağlık, admin şifresini rica edebilir miyim, kolay gelsin
Bir üst postta zaten yazıyor şifresiHocam emeğinize sağlık, admin şifresini rica edebilir miyim, kolay gelsin
827907 hocamHocam emeğinize sağlık, admin şifresini rica edebilir miyim, kolay gelsin
hocam emeğinize sağlık. admin pass atabilir misiniz? huseyintolgaasci@gmail.com
Meb internetinde yasaklanmış. Ev internetinde indirme yapınızMerhaba hocm versiyon 4 indirmek istiyorum partlara tıklıyorum indirmiyor. acaba tek link olarak bir yerde varmı. tesekkürler emeginize saglık
versiyon 2 yi indirdim. bir tane tahtaya kurdum hocam. i-kilit programini kurmak istedim hata alinca ilk sayfadaki devre disi burakma islemini yapiyorum. dosya bulunamadi gibi bir hata aldim. simdide okuldan ayrildim en yakin pazartesi deneyebilecegimMeb internetinde yasaklanmış. Ev internetinde indirme yapınız
Smc boşluk -stop. Gerekirse virüs programını kaldırabilirsinizcalistira smc-stop yaziyorum
acaba bu satirda mi yanlislik yaptim
kaldirmayi denedim. kaldir secenehi pasif durumda idiSmc boşluk -stop. Gerekirse virüs programını kaldırabilirsiniz
Konuda yazıyor: Sistem içerisinde Admin ve User hesabı vardır. Admin hesabı şifresi - 827907Admin şifresini özelden mesajı gören forum arkadaşım paylaşabilirse sevinirim.