yemek sitem

Kodla Büyü
hocam yemek siteniz gayet güzel. Tarifler denenip de mi konuldu yoksa başka yerlerden mi koydunuz. Malum yüzlerce yemek sitesi var ben özgn olanları tercih ediyorum...

sitede wordpress kurulu ( bazı arkadaşlar asp.net ile mi hazırlandı diye sordular o açıdan söyledim. ) r10 dan ücretli bir tema satın aldım. yorumlarınız için teşekkürler.

"RESİMLER ALINTI" demişsiniz ama tüm resimlere kendi sitenizin ismini basmışsınız. Size NE KADAR ETİK geliyor bu durum merak ettim. Bende sizin içeriğinizi alıp kendi resimlerlerimle paylaşsam NE HİSSEDERDİNİZ

BaRBaRYaN' Alıntı:
"RESİMLER ALINTI" demişsiniz ama tüm resimlere kendi sitenizin ismini basmışsınız. Size NE KADAR ETİK geliyor bu durum merak ettim. Bende sizin içeriğinizi alıp kendi resimlerlerimle paylaşsam NE HİSSEDERDİNİZ
Haklısınız hocam. bundan sonraki içeriklere eklemeyim. teşekkür ederim. düşnmemiştim doğrusu

Hocam tema güzel oturmuş içerik ve görseller başarılı. Tebrikler...

noktanet' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Haklısınız hocam. bundan sonraki içeriklere eklemeyim. teşekkür ederim. düşnmemiştim doğrusu
..
temanız çok güzel. demo sitesini incelediğimde onunda yemek tarifi sitesi olduğunu fark ettim. bu da sizin için bir şans olmuştur uyarlama konusunda. bir çok şeyin eklentisiz olarak yapılması siteniz için bir avantaj. içerik ve ziyaretçi sayınız arttığında yavaşlamıyı az da olsa engeller. saldırılara karşı gereksiz açıklar vermemiş olursunuz.
umarım özgün içeriğinizle dikkat çeken bir site olursunuz. başarılar dilerim...

Hocam siteniz güzel olmuş.Reklam yerleşimini daha verimli yapabileceğinizi düşünüyorum.Örneğin popüler yemek tariflerinin yerine bir reklam yerleştirirseniz,sitenizin değerli alanında iki reklam birden görüntülemiş olursunuz,tıklama oranı artar.

BBNET
Geri