Yeğitek Okul Sorumlusu 2025-2026 1.dönem Çalışma Plan

Kodla Büyü

emrhsvm61

Site Gezgini
Elinde YEĞİTEK okul sorumlusu 2025-2026 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem Çalışma Planı olan arkadaşım var mı? Varsa Paylaşabilir mi zahmet olmazsa?

Elinde YEĞİTEK okul sorumlusu 2025-2026 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem Çalışma Planı olan arkadaşım var mı? Varsa Paylaşabilir mi zahmet olmazsa?
hocam internette bulup düzenlediğim bir plan. umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Genel müdürlüğe bağlı uluslararası ulusal projeler çok geniş ve yanlış anlaşılabiliyor burada kastedilen sadece yağitekin projeleri. Erasmus 4006 teknofest vb değil

Benim düzenlemeye çalıştığım plan...projelerle ilgili eklemeler yapılacak.
Hocam sadece YEĞİTEKin projelerini ekleyeceğiz. Şu an eTwinning CodeWeek eklenebilir. İlçe sorumlusu biz size proje var diye gönderirsek siz de okula tanıtırdınız o kadar dedi. Yeğitekin sayfasına girip başka proje var mı diye baktım Geleceğin İşgücü için Kaliteli Eğitim diye bir proje var başka da görmedim zaten.

Arkadaşlar Yeğitek Okul Sorumlusu Haftalık çalışma çizelgesi(Ders programı gibi hergün hangi saatlerde görev yapacağınızı belirten çizelge) haızrlayan var mı?

Arkadaşlar Yeğitek Okul Sorumlusu Haftalık çalışma çizelgesi(Ders programı gibi hergün hangi saatlerde görev yapacağınızı belirten çizelge) haızrlayan var mı?
Abartmayın :)

Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin:D Sonra yetkili biri görür resmi yazı ile aynısını isterler.

Aynısını Samsun il koordinatörlerinin aylık rapor istemesiyle başlayan süreçte gördük

Sınıf içi uygulamadan kastınız nedir hocam sınıftaki tahtanın bakımını yapmak mı yoksa başka bir şey mi örnek verebilir misiniz?

Ekli dosyalar

ilksms
Geri