hocam internette bulup düzenlediğim bir plan. umarım işinize yarar.Elinde YEĞİTEK okul sorumlusu 2025-2026 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem Çalışma Planı olan arkadaşım var mı? Varsa Paylaşabilir mi zahmet olmazsa?
TEŞEKKÜR EDİYORUM.hocam internette bulup düzenlediğim bir plan. umarım işinize yarar.
Size katılıyorum. Aynı fikirdeyim kendimize iş çıkarmayalımGenel müdürlüğe bağlı uluslararası ulusal projeler çok geniş ve yanlış anlaşılabiliyor burada kastedilen sadece yağitekin projeleri. Erasmus 4006 teknofest vb değil
İlçe koordinatörü bugün böyle söyledi. O projelerin de duyurulması ve uygulanmasında rehberlik etmek gibi bir görevimiz var o kadar.Size katılıyorum. Aynı fikirdeyim kendimize iş çıkarmayalım
Hocam sadece YEĞİTEKin projelerini ekleyeceğiz. Şu an eTwinning CodeWeek eklenebilir. İlçe sorumlusu biz size proje var diye gönderirsek siz de okula tanıtırdınız o kadar dedi. Yeğitekin sayfasına girip başka proje var mı diye baktım Geleceğin İşgücü için Kaliteli Eğitim diye bir proje var başka da görmedim zaten.Benim düzenlemeye çalıştığım plan...projelerle ilgili eklemeler yapılacak.
AbartmayınArkadaşlar Yeğitek Okul Sorumlusu Haftalık çalışma çizelgesi(Ders programı gibi hergün hangi saatlerde görev yapacağınızı belirten çizelge) haızrlayan var mı?
Hocam ısrarla her ay isteniyor.Abartmayın
Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyinSonra yetkili biri görür resmi yazı ile aynısını isterler.
Aynısını Samsun il koordinatörlerinin aylık rapor istemesiyle başlayan süreçte gördük
Aynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalımGünlük plan gibi mi? Ders programında YOS görünen her ders için planlama mı isteniyor?
Aynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalım
Hocam hiç dersiniz tok galibaAynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalım
Hocam bu hazırladığınız çizelgeye ne kadar uyabiliyorsunuz. merak ettimAynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalım
Aynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalım
Hocam istenen bu değil haftalık ders planınızda boşluk olan ders saatlerine ve günlerine YOS yazıyorsunuz bu kadar. Yanlış anlaşılmış olabilir.Aynen. Böyle bir taslak hazırladım bakalım