omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 7,202 Dün 10:39 da #3 Güncel gidişata göre YEĞİTEK ve PGM ücret ödemeyek gibi görünüyor hocam. Netleşmesi için biraz daha beklemekte fayda var.
Güncel gidişata göre YEĞİTEK ve PGM ücret ödemeyek gibi görünüyor hocam. Netleşmesi için biraz daha beklemekte fayda var.
cronos23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 648 Dün 10:41 da #4 K Konu 'YEĞİTEK OKUL SORUMLUSU pansiyonda belletmenlik görevi alabilir mi?' 10 Eylül 2025 Belletmenlik görevi alabiliyor muyuz arkadaşlar ? Hocam 4. maddeye göre ödenmeyecekmiş. Son düzenleme: Dün 11:24 da
K Konu 'YEĞİTEK OKUL SORUMLUSU pansiyonda belletmenlik görevi alabilir mi?' 10 Eylül 2025 Belletmenlik görevi alabiliyor muyuz arkadaşlar ? Hocam 4. maddeye göre ödenmeyecekmiş.
T tazika Aktif Üye Mesajlar 223 Dün 11:30 da #6 17 ren sonra okulu nasıl açık tutturabileceksiniz onu merak ettim
edamnur Aktif Üye Mesajlar 248 Dün 11:42 da #7 tazika' Alıntı: 17 ren sonra okulu nasıl açık tutturabileceksiniz onu merak ettim Genişletmek için tıkla ... okulla işim yok öğrencilerle var ekipteki
tazika' Alıntı: 17 ren sonra okulu nasıl açık tutturabileceksiniz onu merak ettim Genişletmek için tıkla ... okulla işim yok öğrencilerle var ekipteki