müdür eba şifresi ile görülüyor biz göremiyoruz"Okuldaki öğretmenlerin ve öğrencilerin EBA da aktif olma yüzdesi (1. Dönem/2. Dönem)" şu veriye biz ulaşabiliyor muyuz?
Aslında bize verilmesi gereken bir yetki ama hayır biz göremiyoruz. İdarecilerin şifresiyle girip görebilirsiniz."Okuldaki öğretmenlerin ve öğrencilerin EBA da aktif olma yüzdesi (1. Dönem/2. Dönem)" şu veriye biz ulaşabiliyor muyuz?
Hocam ben dönem sonunda girip mevcut oranları yazmayı düşünüyorum.Son 90 gün 30 gün 7 gün 1 gün gözüküyor, nasıl bu veriyi hesaplayacağız
Hocam formu olduğu gibi kullanmak zorunda değiliz. Ben bazı satırları silip, bazılarını değiştirdim. Kendime uyarladım. Mesela bizde yenilikçi sınıf yok. O satırı sildim.Form bir garip, sürekli aynı bilgileri tekrar tekrar istemişler, formu oluşturan kendisi doldurabilirmiydi acaba![]()
samsunda ne yapmışlar? amasyada online sistem geliştirdiler. Oraya girip, çıktısını alıp imzalatıp taratıp geri yüklüyoruzResmi yazıdaki form "örnektir"
Siz kendinize uyarlayın. Maddeleri kendiniz de oluşturabilirsiniz.
Bu vesile ile işgüzar Samsun Fatih Projesi İl koordinatörlerinin de kulaklarını çınlatalım..

samsunda ne yapmışlar? amasyada online sistem geliştirdiler. Oraya girip, çıktısını alıp imzalatıp taratıp geri yüklüyoruz![]()