Yeğitek 2025 Casper 18+1 laboratuvar Ana Başlık

Kodla Büyü
arkadaşlar bu pclerde win11 kullanan yokmu? kurulumdan bir süre sonra ekran beyazlıyor. güncelleme ile ilgili diye düşündüm ama çözemedim. casper yetkilisine sorduğumda bios güncellemesi olabilir dedi ama her makineyi de gönderemeyiz ki

Buda benim 3d baskı çözümüm. Belki işinize yarar.

Ekli dosyalar

• anahtar3.webp
    anahtar3.webp
    25.3 KB · Görüntüleme: 34
  • anahtar2.webp
    anahtar2.webp
    78.1 KB · Görüntüleme: 33
  • anahtar1.webp
    anahtar1.webp
    69.9 KB · Görüntüleme: 33
  • Shiny Densor-Bigery (27).zip
    Shiny Densor-Bigery (27).zip
    4.1 KB · Görüntüleme: 2
Mantıklı aslında :) Bende denesem mi bilemedim. Fakat usb kullanmak istediğinde öğrenci nasıl ulaşıyor

faydası nedir hocam anlayamadım
Öğrenci açma tuşunu aramak zorunda kalmıyor. Beyazın herhangi bir yerine basınca alttaki hafif çıkıntı açma tuşuna temas edip açıyor. USBler için çıkması basit birşey.
Ben zaten ağ üstünen açıyorum. Tek tek açmıyorum her zaman. Ama ben olmadığım zaman Zarar görmesin istedim. İşe yaradı gibi.

Son düzenleme:
Bu bilgisayar tasarımı ve düğme kullanımı gerçekten çok yanlış. pcleri veyondan açmak için Wake on lan ayarladım ama şalteri kapatınca wake on lan devre dışı kalıyor o yüzden ilk açılışı manuel yapmam gerekiyor onu da şalteri açınca otomatik bütün pcler açılsın diye biosdan ayarladım. Şimdi veyon ile tüm bilgisayarları açıp kapatıyorum yani elimiz düğmeye hiç değmiyor. Usbler için ise 30cmlik usb uzatma aldım ona takıyor çocuklar.

Son düzenleme:
Bu bilgisayar tasarımı ve düğme kullanımı gerçekten çok yanlış. pcleri veyondan açmak için Wake on lan ayarladım ama şalteri kapatınca wake on lan devre dışı kalıyor o yüzden ilk açılışı manuel yapmam gerekiyor onu da şalteri açınca otomatik bütün pcler açılsın diye biosdan ayarladım. Şimdi veyon ile tüm bilgisayarları açıp kapatıyorum yani elimiz düğmeye hiç değmiyor. Usbler için ise 30cmlik usb uzatma aldım ona takıyor çocuklar.
Bende wake on lan la kullanıyorum. Ama bazen proje için vs kullanılıyor. Ben olursam yardımcı oluyorum. Olmadığım zaman için bu işe yarar diye düşünüyorum. Eylül ayından beri wake on lan kullanıyorum zaten. Bende USB takan öğrenci olayını tam anlamadım. Dosya gönderme alma programı var pardusta bile. Öğrenci neden taksın USB. Bir sürü bulut depolama sistemi var.

Öz cümle herkesin kendi tarzı var.

Her öğrencinin kullanıcısı var. Çocuk giriyor şifresini dosyasını kaydediyor bilgisayara. Usb ile uğraşmıyor. Dosya alacağında da mail atıyor ya da bulutu kullanıyor.

ilksms
Geri