Nasıl bir içerikle verdiniz?Verdim
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın, yeğitek artık nöbet, kulüp gibi ek görevlerin ücretlerinin ödenip ödenmemesi konusunu personel genel müdürlüğüne bırakmış durumda, Pgm'ninde bu konularda görüşü net: ek ders yönetmeliğinin 16.2 maddesine göre asli görevler için 18 saat dışında ek ders ücreti verilemez.
16. maddeden görevlendirilen müdür yardımcısı nöbet ücreti alır mı sorusunun cevabı bizim nöbet ücreti alıp almama sorumuzun cevabıdır.Arkadaşlar boşuna uğraşmayın, yeğitek artık nöbet, kulüp gibi ek görevlerin ücretlerinin ödenip ödenmemesi konusunu personel genel müdürlüğüne bırakmış durumda, Pgm'ninde bu konularda görüşü net: ek ders yönetmeliğinin 16.2 maddesine göre asli görevler için 18 saat dışında ek ders ücreti verilemez.
Arkadaşlar, ek ders yönetmeliğini açıp okursanız hepsi yazıyor. Müdür yardımcıları 16. maddeden görevlendirilmez. Sanırım 11. maddeydi.16. maddeden görevlendirilen müdür yardımcısı nöbet ücreti alır mı sorusunun cevabı bizim nöbet ücreti alıp almama sorumuzun cevabıdır.
Etme hocamArkadaşlar, ek ders yönetmeliğini açıp okursanız hepsi yazıyor. Müdür yardımcıları 16. maddeden görevlendirilmez. Sanırım 11. maddeydi.
Yönetmeliği incelemeni tavsiye ederim.Etme hocam16.2 maddeden müdür yardımcısı veya müdür görevlendirilebilir. Onun koşulu o kadronun dolu olmasıdır. Kadro boş ise 22. maddeden görevlendirilir.
Ben çok eminim yine de bakayım hocamYönetmeliği incelemeni tavsiye ederim.
Müdür yardımcıları madde 16 değil, 22den görevlendiriliyor.
Boş ve dolu kadro olayını anlamamıştım. Demek istediğini şimdi anladım hocam, haklısın. Ayrıca eklediğin görüş yazısı, BTR'nin 21 saat üstündeki girdiği derslerden, ayrıca ek ders alabilmesinin yolunu açar. Nöbet alabilmesinin yolunu açar.![]()
Yönetici olarak geçici görevlendirilen öğretmenler nöbet görevine karşılık ek ders ücreti alabilir mi?
Eğitim kurumlarının müdür yardımcılığı görevini yürütmek üzere geçici görevlendirilen öğretmenler nöbet ek ders ücreti alıp alamayacaklarına ilişkin MEB görüş yazısı.www.memurlar.net
Hocam yıllardır idarecilik yapıyorum sayısız örnek gördüm, uzatmamak adına bakayım filan dedim ama madem öyle anlatayım. Kadrosu boş olan ve boş olan kadroya atama hakkı var ise 22 den görevlendirme yapılır ve vekalet eden kişi asalet haklarına haizdir. 20 saat ücret varsa o da 20 alır.
Gelelim 16.2 ye bu geçici görevlendirmedir ve kadro boş değilse ve atama şartı taşımıyor ise 16.2 den yapılır. Buna iki örnek vereyim. Müdür yardımcısı diyelim başka okula ya da kendi okuluna müdür olarak görevlendirildi, mdr yrd yerine görevlendirilen kişi 22 den değil 16.2 den görevlendirilir çünkü kadro boş değil. 18 saat ücret alır. İkinci bir yaşanmış vaka ise şudur: bir öğretmen müdür olarak görevlendirilir ise 22 den değil 16.2 den görevlendirilir çünkü müdür olma şartlarından birisi olan 1 yıl yöneticilik yapma şartlarını taşımıyor. Ayrıca bilsemde müdür olarak görevlendirilen bir müdür yardımcısı da bilsem müdür atama şartı ola bilseme kadrolu olarak atanma gereksinimini taşımadığı için 18 saat ücret alır 16.2 den görevlendirilir. Hocam bu konu çok net, istersen sana örnek yazılar atarım.
Aynen hocam o görüş yazısı bizim elimizi güçlendirir. Bunu aslında bir kaç yerde yazdım, anlaşılamadımBoş ve dolu kadro olayını anlamamıştım. Demek istediğini şimdi anladım hocam, haklısın. Ayrıca eklediğin görüş yazısı, BTR'nin 21 saat üstündeki girdiği derslerden, ayrıca ek ders alabilmesinin yolunu açar. Nöbet alabilmesinin yolunu açar.
Bu nasıl YOS ile tezat bir görüş yazısıdır.
Bu yazıdan önceden haberim olsaydı, dilekçeye bu görüşü de eklerdim.
Boşuna mı 21 saatine üstüne Yos verilmez diye yazıyorlarBoş ve dolu kadro olayını anlamamıştım. Demek istediğini şimdi anladım hocam, haklısın. Ayrıca eklediğin görüş yazısı, BTR'nin 21 saat üstündeki girdiği derslerden, ayrıca ek ders alabilmesinin yolunu açar. Nöbet alabilmesinin yolunu açar.
Bu nasıl YOS ile tezat bir görüş yazısıdır.
Bu yazıdan önceden haberim olsaydı, dilekçeye bu görüşü de eklerdim.