Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Bunu kaç gündür ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bugüne dek yurtdısına gitmediğimden dolayı bilgim yok. Acaba fikri olan var mı?
Öğretmen olarak görev yaptıgımız sırada yaz tatilinde yurtdışında çalışabilir miyiz?
deeee nasıl?
gidiş nasıl? iş bulma nasıl?
sokak sokak iş mi arayacam? burdan netten filan veya aracı firma vs varsa onlar araciligiyla iş filan mı buluyoruz nasıl oluyor...
hani yol gosterici cevaplar gelirse sevinirim
Keşke ben de bilsem? Ben ayrıca Hollanda doğumluyum. Ama küçük yaşlarda geldiğimizden çifte vatandaşlık da yok. Ama imkan olsa yazları gider çalışırdım. Zaten yazın da formatörlük yok...
Arkadaşlar merhaba
Bunu kaç gündür ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bugüne dek yurtdısına gitmediğimden dolayı bilgim yok. Acaba fikri olan var mı?
Öğretmen olarak görev yaptıgımız sırada yaz tatilinde yurtdışında çalışabilir miyiz?
öğrenciyken gidip 2-3 ayda 6-7 bin lira kazanan arkadaslar var çevremde (tabi sorumun cevabını bilmiyorlar)
ben de yaz tatillerinde gidip onlar gibi çalışmak
oraları degerlendirmek ve eger şartlar uyarsa uygun bir zamanda öğretmenlikten istifa edip yurtdısına yerleşmek istiyorum.
yani uzun vadede yurtdısına yerleşme planı var da kısa vadede hem para kazanmak hem de dil gelişimi yapmak...
hangi kapının ne zaman acılacagı belli olmaz derler ya
öğrenci adamın işi yok biişeyi yok . hani gidersin illa lokantanın birinde ne bilim bi dünya yerde işçi arıyorlardır. bulursun da. kaçak işçi olarak yakalanırsan ne olur bide onu düşünmek lazım