Yaz tatilinde tablet arızalanırsa ?

Kodla Büyü

kasimyildizi

Site Gezgini
Arkadaşlar yaz tatilinde öğrenci veye öğretmenin tableti arızalanırsa ne olacak? Yine bizi mi arayacaklar? Arıza kaydını kim girecek? Kim kargoya verecek? Bence en baştan herkes kendi tabletinin arızası ile kendi ilgilenmeli. Arıza kaydını idareciler girmeli. Aslında böyle bir kayda da normalde ihtiyaç yok...Garantili hangi ürünü teknik servise gönderirken böyle bir işlem yapılıyor? Kargoya da öğrencinin kendisi teslim etsin. Öğrencinin biri şarj girişini kırmış, tableti getirdi. Kutusunu da getirmesini istedim "tamam" dedi. 1 haftadan fazla oldu daha kutusunu getirecek. Kutulayıp kargoyla göndereceğiz....

İşin bi de bu boyutu var aslında. Yazın bu tabletlerin herhangi bir çalınma, kaybolma, arıza durumunda kim ilgilenecek? Okul açıkken muhatap bulan öğrenci okul kapalıyken kimi bulacak. Zaten çoğu okulda yazın müdürler müdür yardımcıları öğlene kadar duruyo.

BT Rehber Öğretmenliği görevinin hangi tarihte sona erdiği sanırım herkes tarafından biliniyordur. Ayrıca öğrencilerin tatilde nerede olacaklarını bilemeyebilirsiniz vb...

Yaz tatilinde eğitim-öğretim yapılmadığına göre kılıflarına sarıp sarmalayıp evin en güvenilir yerinde saklasınlar, kullanmasınlarr :wink: Allah Allah ya tatilde de rahat yok mu :verymad:

kasimyildizi' Alıntı:
Arkadaşlar yaz tatilinde öğrenci veye öğretmenin tableti arızalanırsa ne olacak? Yine bizi mi arayacaklar? Arıza kaydını kim girecek? Kim kargoya verecek? Bence en baştan herkes kendi tabletinin arızası ile kendi ilgilenmeli.
Bu kadar çok soru sormanıza sebep olan neden ne acaba? :?
Tabletlerin yaz tatili başladığında öğrencilerden alınıp, yeni Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem başında tekrar dağıtılacağı konusunda bir duyum mu aldınız :?:

Tabii bizi ilgilendiren bir durum değil. Ben şahsen bana iş düşecek rahatsız edileceğim korkusu yaşamıyorum hiç de umrumda olmaz fakat bunu dağıtan zihniyet bu tabletlerin okul tatil olduğunda başına geleceklerle ilgili ne düşündü ne gibi önlemler aldı onu çok merak ediyorum. Çünkü tatilde kendinden geçen öğrenci o tabletleri kimbilir nerelere götürecek nerelerde kaybedecek kıracak bozacak ve yeni eğitim öğretim yılına sağlıklı bi şekilde getirebilecek mi acaba çok merak etmekteyim.

kasimyildizi' Alıntı:
Arkadaşlar yaz tatilinde öğrenci veye öğretmenin tableti arızalanırsa ne olacak? Yine bizi mi arayacaklar? Arıza kaydını kim girecek? Kim kargoya verecek? Bence en baştan herkes kendi tabletinin arızası ile kendi ilgilenmeli. Arıza kaydını idareciler girmeli. Aslında böyle bir kayda da normalde ihtiyaç yok...Garantili hangi ürünü teknik servise gönderirken böyle bir işlem yapılıyor? Kargoya da öğrencinin kendisi teslim etsin. Öğrencinin biri şarj girişini kırmış, tableti getirdi. Kutusunu da getirmesini istedim tamam dedi. 1 haftadan fazla oldu daha kutusunu getirecek. Kutulayıp kargoyla göndereceğiz....

Arkadaşlar bakın bu iş çığırından çıkacak. O tabletler birkaç ay sonra sapır sapır dökülecek. Servisteydi, daha gelmedi, servis kullanıcı hatası dedi, veli ödeyecek dedi, veli ben ödemem dedi, tabletin nerde serviste, bataryası bitti, ekranı çöktü vs. Tabii bu sorunlar olacak bu sorunlar olacak diye teknolojiye bulaşmayalım demiyorum ancak bodoslama dalındı bu olaya. Bu sorunlar ardı ardına patlak verince tıkanacak biyerde.

bote67' Alıntı:
kasimyildizi' Alıntı:
Arkadaşlar yaz tatilinde öğrenci veye öğretmenin tableti arızalanırsa ne olacak? Yine bizi mi arayacaklar? Arıza kaydını kim girecek? Kim kargoya verecek? Bence en baştan herkes kendi tabletinin arızası ile kendi ilgilenmeli.
Bu kadar çok soru sormanıza sebep olan neden ne acaba? :?
Tabletlerin yaz tatili başladığında öğrencilerden alınıp, yeni Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem başında tekrar dağıtılacağı konusunda bir duyum mu aldınız :?:
Yaz tatilinin geçmiş olan bölümünde, sorularınıza bulduğunuz yanıtlar ne oldu acaba :?:

BBNET
Geri