yaz tatilinde formatörlük

Kodla Büyü

akyildiz41

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Sakaryadan Kimisi için güzel kimisi için kötü haberlerim var. Okul müdürümüz ilçede toplantıya katıldı. malum ilçe şube müdürü okul formatörlerinin yazın da okulda kalacağını, tatile çıkmak isteyenlerin yıllık izinlerinden kullanacaklarını söylemiş. tabi ben bunu duyunca çıldırdım. müdüre evrağı gösterdim görevlendirmenin ayın 30 unda biteceğini, ve ben bundan sonra görev istemediğimi söyledim. tabi malum bizim ülkede ne hak ne de kurallara uyulduğu için yine kafalarına göre görevlendirme çıkaracaklar sanırm. buradan da anlaşılan formatörlük aynen eskisi gibi devam edecektir.

Bende Sakaryadayım. Müdür bu sabahleyin hararetle beni aradı. Geliyorum dedim ne aceleniz var hocam saat daha 8,5 olmamış. Toplantıda dile getirildi, kesinlikle kafa izni vermeyin, 20 gün yıllık izinlerinden kullansın demiş şube müdürü, müdürler de onaylamış.Yaz tatillerimizin olmadığını, 15 tatilde de artık dikkat edeceklerini söylemişler. Ben bu şartlarda kabul etmeyeceğimi, zaten istemediğimi ders olmadığı için yaptığımı müdüre bir kez daha ilettim. Yok 20 gün onu kullanırsın, yok 10 gün onu falan demeye başladı. Ben kimseyle muhattap olmam dedim, raporumu alırım keyfime bakarım aksi bir durum olursa, şube müdürü değil Milli Eğitim Bakanı gelse yazın beni okulda tutamaz dedim. Her zamanki gibi restleştik ve günümüze devam ettik. :mrgreen:

hocam aynen. bende müdüre söyledim kesinlikle yazın duramam vs dedim. artık kendil kafalarına göre de görevlendirme çıkarırlarsa imzam olmayacağı için ellerinden birşey gelmeyecek. :mrgreen:

BBNET
Geri