Yazıları silemiyorum

Kodla Büyü

dilarayanal

Site Gezgini
Slm arkadaşlar yeni geldiğim okulumun güzel bir sitesi var ve güncelleştirme yapmak istiyorum baştan yapmak yerine ancak hazır şablonla yapılmış ve alt kısımda öğretmenin ismi 2009 felan yazıyor bende bunları değiştiremiyorum bir türlü. Ne yapmak gerekiyor acaba?

Büyük ihtimal şablon vardır ve o kısımları değiştirmeye kapatmıştır...
".dwt" uzantılı dosyayı bul hocam onu açıp onun üzerinde düzenle istediğin yeri ama bunu Dreamweaver'da yaparsan klasörü site olarak tanıt (Dreamweaver'da "Siteleri Yönet" diye bir seçenek var oradan yapacaksın) diğer sayfalarıda otomatik güncellesin...

İlk yapmak istediğiniz güncelleştirme o site için 2009 yılında emek veren öğretmenin ismini değiştirmek mi? Üzgünüm biliyor olsamda bu konuda size yardımcı olamam ben emeğe saygı duyanların tarafındayım... 8)

emrahgunes' Alıntı:
İlk yapmak istediğiniz güncelleştirme o site için 2009 yılında emek veren öğretmenin ismini değiştirmek mi? Üzgünüm biliyor olsamda bu konuda size yardımcı olamam ben emeğe saygı duyanların tarafındayım... 8)

Hocam görüşünüze saygı duyarım ancak ben burada emek hırsızlığı yapmıyorum yeni bir site kurmakta çok zor birşey değil ama yapılmış bir şey var ve bende beğendim ancak yarın öbür gün il ya da ilçe formatörleri bu 2009 ne isim niye farklı derse verecek cevabım yok. Ben sadece güncelleştirme yapacağım.

Andariel hocam teşekkür ederim dediğin gibi dwt uzantılı not defterinde değiştirebiliyoruz isim tarih ancak tüm sayfalara uygulatmak istiyorum sizinde bahsettiğiniz gibi bir deneyeceğim.

BBNET
Geri