Merhabalar 3.sınıf kızım için https://yazilimkidsakademi.com/ bu siteden çevrimiçi ders almayı düşünüyorum. Site hakkında bilgim yok .
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?
Yazılım alanında 7-17 yaş grubuna online kurs hocam.Ne gösteriyorlar acaba hocam. Bence bundan ziyade ingilizce dersi almak daha iyi olur. İngilizcesi çok iyiyse başka tabii.
Hocam merakımdan soruyorum neden siz çalıştırmıyorsunuz kızınızı? Benim de 3. Sınıfa giden oğlum var o yüzden merakımı celbettiYazılım alanında 7-17 yaş grubuna online kurs hocam.
Hocam özellikle amacım yapay zeka alanında eğitim alması, ben de kendimi açıkçası o yaş grubu için bu konuda donanımlı görmüyorum. Ve evde bizi öğretmen olarak görmüyor çocuklar, code.org dan çok etkinlik yaptık ama düzenli olmuyor pek 2 buçuk yaşında oğlum da var, anca ödevler ve kitap okuma kısmını halledebiliyoruzHocam merakımdan soruyorum neden siz çalıştırmıyorsunuz kızınızı? Benim de 3. Sınıfa giden oğlum var o yüzden merakımı celbetti
İncelemek isterim reklamını çok görüyorum, hangi yaş grubu hocam?Ben Kodland dan aldım çok memnun kaldık
Hocam 11 yaş grubuydu python aldık onun için güzel bir deneyim oldu aslında devamını da istiyor ancak seneye 8 olacağı için almadık yoksa ileri seviyeye de geçmek istiyor çocukİncelemek isterim reklamını çok görüyorum, hangi yaş grubu hocam?