Yazılıma geliştirmeye ilgi duyanlar için bir haber

Kodla Büyü
öğrenmek için kayıt oldum girdim , seviyeni ölçeceğiz dediler , sınav yaptılar 75 alamadığım için başarısız oldun dediler.
en az 75 alacakmışım eğitim için. :-1:

bende tam sabah gördüm bir üye olup gözatmıştım :)
paylaşım için teşekkürler hocam.

C# ve sql imlası sormuşlar bol bol. e yani profesyonel delphiciyseniz bile anca 35 te kalıyorsunuz :)

Öğrenciler facete takılacaklarına böyle sitelerde takılsalar keşke... Proje eğer devamlılık sağlanırsa gayet güzel gibi :+1:

Valla ne eğitimlere ne de o sınava ulaşabildim. Siteye üye de oldum ama bir türlü sınava ulaşamadım?

Zamanında Anders Hejlsberg i para ile transfer edip delphiyi yok etmişlerdi. Şimdi kendileri yok olmaya mahkum .net için son çırpınışlar. JAVA ve Android sistemler karşısında artık çok çaresizler. Üzülüyor insan tabi :D

ARkadaşlar açık akademi şimdi üye oldum kod filan diyor nerden gelcek kod yada ilgilenn varmı birşeyler yapalım

Ya ben aptalım yada acikakemi yi tasarlayanlar . seviye tesbit sınavına birtürlü giremedim. lik yok . bir ara çıktı gene kayboldu. kime yaptırdılar bu siteyi . Yada bu bir test. çıldırmayan kullnıcıları seçiyorlar. sinir katsayısı ölçüyorlar

bi bakim dedin neden açılmıyor diye üye olduktan sonra anket olayı geliyor onu yaptıktan snra üst menüden ana sayfaya gelince etkinlikler eğitimler çıkıyor ve altta sınavlar dersler geliyor ordan seviye tespit sınavına girebilirsiniz

ayrıca sınavlar ya da konular kilitli geliyor açınca sınavı al ya da derse başla demeniz gerekiyor

hakikaten kötü bir site olmuş hani üyelik olayı falan aynı bilgilerle 2. kere üye oldum ve sınava yeniden girdim sorulardan değişenler vardı bu sefer de 49,49 aldım

Hocam ben kilitli olan yere kadar geldim. seviye tespit sınavını göredüm ama birtürlü başlatamadımki. tıkladım ama nafile kurallar falan diye sağda bir yer var hiç bir soru göremedim.

manhem' Alıntı:
bi bakim dedin neden açılmıyor diye üye olduktan sonra anket olayı geliyor onu yaptıktan snra üst menüden ana sayfaya gelince etkinlikler eğitimler çıkıyor ve altta sınavlar dersler geliyor ordan seviye tespit sınavına girebilirsiniz

Hocam hala bulamadım etkinlikleri

Siteye ilk üye olup girdiğimde hiçbir eğitim açılmıyordu. Kapattım birkaç saat sonra girdim şimdi farklı temel seviye eğitimler açık görünüyor. İlginç

Buldum :) ama ordada seviye tespit sınavı yok. bakalım sabaha karşı bulurum artık :D

buldduummmm oleyyyyyyyyyyyyy

Gerçekten faydalı olmuş.Sınavı geçemesenizde konulara 0'dan başlayarak ilerliyorsunuz.İlk konular zaten kolay.hızlı geçiliyor.Bu arada kütüphanesinden
bolca döküman indirebiliyoruz.Aslında derslerde işlenen konular özellikle Web Programcılı bölümünde işlenen konular.Öğrencileri buraya yönlendirelim biraz da nette faydalı dersler izleyip hem de soruları çözerler.Konular kaliteli bir şekilde anlatılmış.

BBNET
Geri