arkadaşlar ben 1. yazılıları uygulamalı olarak çocuklar için kurduğum forum üzerinden yaptım, eposta alma, foruma kayıt olma, forumdaki profil resimleri düzenleme gibi sorular sordum, performans görevlerinide wordte yazıp forumdan göndermelerini istedim, şu an ise sözel konuları foruma kitap olarak(pdf) yükledim, her çocuğa kitaptan belirli sayfaları verip çalışıp gelmelerini istiyorum ve arkadaşlarının onlara soru soracaklarını ve bilirlerse + vereceğimi söyledim, derste süre veriyorum sayfalarına çalışıyorlar, interneti olan evinden de çalışabiliyor, kendileri kendi sayfalarını anlatacaklar, not almak ve aldığı nottan okumakta serbest, bende eksik kaldıkları yerde eklemeler yapıp konuyu örneklendiririm bakalım nasıl bir ders olacak, gidişatı yine bu başlıktan size aktarırım, dersi sevdirme anlamında gayet olumlu sonuçlar alıyorum ayrıca çocuklar birbirleri ile iletişime geçip forumdan fikirlerini tartışma imkanı buluyorlar ve banada çok rahatlıkla ulaşıyor benden yardım istiyorlar, ben forumu her açtığımda genelde 3-4 kişi forumda bulunuyor, hemen günaydın veya iyi akşamlar diye birkaç özel ileti geliyor, benide mutlu ediyorlar, sizede tavsiye ederim.
2. yazılılarıda ise şu an sözel konuları işlediğimden online olarak google docs üzerinden çoktan seçmeli yapmak istiyorum, daha önce bunu deneyen oldumu bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz. olumlu yada olumsuz ne gibi sonuçlar doğurabilir.

2. yazılılarıda ise şu an sözel konuları işlediğimden online olarak google docs üzerinden çoktan seçmeli yapmak istiyorum, daha önce bunu deneyen oldumu bu konuda tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz. olumlu yada olumsuz ne gibi sonuçlar doğurabilir.