Yazıcının mürekkep pedinin kullanım ömrü dolmuştur.

Kodla Büyü

HBV

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yazıcının mürekkep pedinin kullanım ömrü dolmuştur.
Lütfen Epson Destek ile temas kurun.

Epson L3060 da mürekkep bitmiş doldurdum ama görünen hatayı veriyor. epson adjustment tool diye bir şeyler indirdim ama direk virüs olarak görünüyor.

Bu ped hatasından kurtulmanın bir yolu var mı acaba?

1-internetten ped resetleme programı bulup resetleyin. Bilgisayarlar bu programı virüsolarak görür. Öyle de bir risk var. Windows ayarlarından virüs korumayı kapatın veya risksiz dosya olarak seçin...
2-Ped gerçekten dolmuş ise ya yenisini satın alın yada çıkartıp temizleyin, kuruduktan sonra takarsınız. İnternette videoları var...

1-internetten ped resetleme programı bulup resetleyin. Bilgisayarlar bu programı virüsolarak görür. Öyle de bir risk var. Windows ayarlarından virüs korumayı kapatın veya risksiz dosya olarak seçin...
2-Ped gerçekten dolmuş ise ya yenisini satın alın yada çıkartıp temizleyin, kuruduktan sonra takarsınız. İnternette videoları var...
Teşekkürler hocam ben yedek filan alıp deneyeyim

Zip File Password : reset epson l3060

Ekli dosyalar

• reset epson l3060.rar
    13.1 MB · Görüntüleme: 12
  • Beğen
Tepkiler: HBV
Hasan Hocam sağolsun bana daha önce göndermişti. Ben de sorunu halletmişken paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: HBV
Canon MG3051 için de bu şekilde Resetter varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir araştırıyorum, indirdiklerim/satılanlar resetlemiyor. En son bulduğum Rusça bir sayfada çip değişmesi gerektiği yazıyor. Uygun çip piyasada yok, çıkma anakartlar bile yazıcıdan pahalı. Yazıcı çöp olacak yani.

altta program paylaşacağım videodaki gibi uygulayabilirsin.

Ekli dosyalar

• ServiceTool_V1074MP258.zip
    145.9 KB · Görüntüleme: 8
Mürekkep temizleme pedi (sünger gibi birşey) Bence zamanı geldikçe değiştirilmeli. Yazıcı kafası temizlenmediği zaman kafanın bozulması gibi sorunlara yol açabiliyor.

epson L805 için yazılımı var mı?
Baştan yazayım, virüsüne kefil olmam...
Bu tür programların çalışmasını , donanıma doğrudan müdahale ettiği için, bilgisayarlar virüs olarak algılar. Budan dolayı antivürüsü programını durdurmanız gerekebilir.

Ekli dosyalar

• L805.zip
    4.7 MB · Görüntüleme: 1
Geri