:-1: :-1: sen espri yapma yaw. geçende "kaput açık peki akü neden orada" yazmışsın bide sırıtma sembolü koymuşsun. sen siyaset insanısın boşver espriyi.easytr' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Arkadaşlar yazdır diyorum ne uyarı veriyor ne de tepki veriyor sadece duraktıldıl diyor.Toner e baktım sorun yok kağıt sıkışmamış ayrıca sürücüye baktım o da yüklü.Yazıcı kapatıp açtıktan sonra sadece kendi özelliği olan kağıtı çıkarıyor...
yazıcın eğer sesli komuttan anlamıyorsa yazdır desende yazdırmaz, mouse ile tıklatman gerekiyor hocam.
suyla çalışan araba üretildiğinde alırız. tabi suyun vergisi artmaza.easytr' Alıntı:alfa-turk' Alıntı::-1: :-1: sen espri yapma yaw. geçende "kaput açık peki akü neden orada" yazmışsın bide sırıtma sembolü koymuşsun. sen siyaset insanısın boşver espriyi.easytr' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Arkadaşlar yazdır diyorum ne uyarı veriyor ne de tepki veriyor sadece duraktıldıl diyor.Toner e baktım sorun yok kağıt sıkışmamış ayrıca sürücüye baktım o da yüklü.Yazıcı kapatıp açtıktan sonra sadece kendi özelliği olan kağıtı çıkarıyor...
yazıcın eğer sesli komuttan anlamıyorsa yazdır desende yazdırmaz, mouse ile tıklatman gerekiyor hocam.
niye öyle diyorsun dostum yaw, hep siyaset yapıp birbirimizi neden gerelim. ara sıra gülelim, eğlenelim demi. ne zaman araba alıyoz sana?
easytr' Alıntı:MEMEK' Alıntı:Arkadaşlar yazdır diyorum ne uyarı veriyor ne de tepki veriyor sadece duraktıldıl diyor.Toner e baktım sorun yok kağıt sıkışmamış ayrıca sürücüye baktım o da yüklü.Yazıcı kapatıp açtıktan sonra sadece kendi özelliği olan kağıtı çıkarıyor...
yakıt deposundan bi hortumda sürücü mahaline çekeriz hortumla suyu çekebilmek için. içersen gezemezsin, gezersen su içemezsin. kendimizi kısıtlamamız, zorunlu tasarruf yapmalıyız değilmi? başbakan araba almayın ev alın dediydi. gezmek bizim neyimize.easytr' Alıntı:dostum suyla çalışan araba olsa içmeye su bulamayız, litresi 4 lira olur,benden söylemesi. hazır benzin ucuzlamışken alalım sana araba, yazın gezersin.
atma birader. koskoca başbakan lan der mi?easytr' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:yakıt deposundan bi hortumda sürücü mahaline çekeriz hortumla suyu çekebilmek için. içersen gezemezsin, gezersen su içemezsin. kendimizi kısıtlamamız, zorunlu tasarruf yapmalıyız değilmi? başbakan araba almayın ev alın dediydi. gezmek bizim neyimize.easytr' Alıntı:dostum suyla çalışan araba olsa içmeye su bulamayız, litresi 4 lira olur,benden söylemesi. hazır benzin ucuzlamışken alalım sana araba, yazın gezersin.
yok ya ben sordum, sayın başbakanım dedim, araba alcaktım ama sen böle böle dedin dedim, sen al lan, gez dedi. tp'ye talimat verdi, bana 5 senelik bedava yakıt da veriyolar. parti mitinglerine falan gidip geliyom uhaha: