MarasliMuallim
Site Gezgini
Değerli hocalarim, 5000 TL ye kadar yazıcı ariyirum. Evde kullanacam, eşim sınava hazırlanıyor bir yandan da o kullanacak. Tavsiye verir misiniz???
Hocam size zahmet linkini atabilir misiniz? Ben buldum ama sanirim farklıHocam 2 gün önce aldım.
Epson ecotank l3250
Gayet güzel l. Herşey var
Hocam size zahmet linkini atabilir misiniz? Ben buldum ama sanirim farklı
Aynen bende 2020'den beri kullanıyorum güzel. 515 modelini de komşuma tavsiye ettim aldıktan 2 yıl sonra o da kullanıyor.HP Ink Tank 415 Çok Fonksiyonlu AIO Renkli Tanklı Wi-Fi
mis.
Şuana kadar ihtiyacım olmadı. Mürekkepleri devam ediyor şimdilikHP 415 kartuşları değiştirilirse sıfır gibi baskıya devam eder mi?
Hp destek hattına sorun isterseniz. YönledireceklerdirBugün 26 bin baskı oldu artık ışıklar sönmüyor, her 15 kağıtta duruyor yazmaya devam ediyor.Baskı kafalarını değiştireyim diyorum.
Hocam bunun toneri bitince, sıfırını mi almak gerekiyor yoksa dolum yapılıyor muXEROX Phaser 3020 kullanıyorum. memnunum. renkli cıktı almayacaksanız. işinizi fazlasıyla görür.
https://www.akakce.com/lazer-yazici/en-ucuz-xerox-phaser-3020-wi-fi-mono-fiyati,371474986.html
Yok hocam sıfırını almak gerekmiyor muadilli de kullanabilirsinizHocam bunun toneri bitince, sıfırını mi almak gerekiyor yoksa dolum yapılıyor mu