yazıcı bağlantı noktalarında usb yok.

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
lexmark e232 yazıcı kurmaya çalışıyorum cd sini denedim , internetden indirdim , ancak olmadı.
yazıcı eklede bağlantı noktalarında usb yok.Sorun bunla alakalı bir şey ama çözemedim.

Hocam oradan sadece lpt yazıcı yüklersiniz, usb yazıcıyı yüklemek için kendi sürücü programını çalıştırın.

Ondan önce yanlış bir yazıcı yüklemiş olma ihtimalinize karşı, denetim masasından tüm yazıcıları silin, ÖNEMLİ dosya menüsünden sunucu özelliklerine girin, sürücülerden ilgili yazıcıya ait, benzer tüm sürücüleri kaldırın. Yazıcıyı bağlamadan kurulum progrmanı çalıştırın, yazıcıyı bağlamanızı isterse, istediği zaman bağlayın.

İstemez ise, siz o programı kurduktan sonra listede usb yazdırma desteği vb. bir ifade çıkar, port olarak o zaman onu seçebilirsiniz.

hocam hiç bir driver kurulu değil iken
yacıyı usb takınca yeni aygıt bulundu diyormu demez ise sıkıntı senin makinede eğer usb taktın ve aygıt bulundu diyor ise driver ile ilgili sıkıntı vardır güncel driverı indir.
yada albir paralel port onunla çalıştır.

adebrum' Alıntı:
hocam hiç bir driver kurulu değil iken
yacıyı usb takınca yeni aygıt bulundu diyormu demez ise sıkıntı senin makinede eğer usb taktın ve aygıt bulundu diyor ise driver ile ilgili sıkıntı vardır güncel driverı indir.
yada albir paralel port onunla çalıştır.
bulundu diyor ama bilinmeyen aygıt olarak.Cd den kurdum yine bişey değişmedi.Çok gıcık bi durum.
parelel port için kasada çıkış yok.

BBNET
Geri