O ortega41 Site Gezgini Mesajlar 30 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar renkli lazer yazıcı onerisi verebilirmisiniz kullanan varsa memnun kalan.
T turkuaz45 Aktif Üye Mesajlar 196 12 Nisan 2020 #2 Hocam epsonun tanklı modelleri iyi. Bütçe nedir bilemem ama wifi desteği de olursa kullanımı rahat oluyor. Baskı maliyeti hesaplamadım.
Hocam epsonun tanklı modelleri iyi. Bütçe nedir bilemem ama wifi desteği de olursa kullanımı rahat oluyor. Baskı maliyeti hesaplamadım.
V vgm Aktif Üye Mesajlar 225 13 Nisan 2020 #4 turkuaz45' Alıntı: Hocam epsonun tanklı modelleri iyi. Bütçe nedir bilemem ama wifi desteği de olursa kullanımı rahat oluyor. Baskı maliyeti hesaplamadım. Genişletmek için tıkla ... Tanklı Epson 3060 aldım. 10 gün önce. Baskı maliyeti çok uygun. Eve aldım.
turkuaz45' Alıntı: Hocam epsonun tanklı modelleri iyi. Bütçe nedir bilemem ama wifi desteği de olursa kullanımı rahat oluyor. Baskı maliyeti hesaplamadım. Genişletmek için tıkla ... Tanklı Epson 3060 aldım. 10 gün önce. Baskı maliyeti çok uygun. Eve aldım.