yazıcı çıktı vermiyor..

Kodla Büyü

monaroza

Üye
merhaba;
okul idare bilgisayarına bağlı Samsung ML-2250 model yazıcıdan çıktı almak istediğimzde aşağıdaki gibi bir döküm veriyor. normalde düzgün çalışırken bilmediğim bir sebepten bu hale geldi. donanımsal bir sorun gözükmüyor. önerilerinizi bekliyorum.

INTERNAL ERROR - FALSE
POSITION: 0xd73 (3443)
SYSTEM : H6FW/xl-image
LINE : 482
VERSION : QPDL 1.26 05-06-2004

Benimkide bazen öyle yapıyor.ml2251n modeli çokta önemsemiyorum.Çünki rarda bir yapıyor.kapatıp açınca düzeliyor. :D

Aynı sorunu ben yaşadım. servise gönderdi çözemediler. format attım olmadı. başka bilgisayara kurdum çalıştı. sonra kendi bilgisayarında kablosunu değiştirdim. usb diilde eski tip bir kablo takın.

bissürü çıktı verdi önce :D abuk subuk karakterlerle dolu. sonra düzgün yazmaya başladı.

çıkardım usbden bağladım yine hata verdi. eski kablosunu taktım. yine abuksubuk çıktılar verdi ve düzeldi :D:D

bir de bu yazıcıları taşımamak ya da sarsmamak gerekiyor sanırım. bunların kendilerine ait 8mb 16mb neyse artık hafızaları var ve zarar görüyor taşıyınca.

bizim müd. yard. sanırım taşırken biraz sarmış :( ondan sonra bu sorunla karşılaştık zaten

ilksms
Geri