karaltan' Alıntı:standup çı olmaya çalışan biri sanırım, çok yakışıksız, kaldı ki başbakan "yatıyor" kelimesini kullanmadı. ama eminim sizlerin de çok tanıdığı vardır yatarak para kazanan bu da ayrı. ben onlarla aynı safta eylem yapmam
forumdas' Alıntı:karaltan' Alıntı:standup çı olmaya çalışan biri sanırım, çok yakışıksız, kaldı ki başbakan "yatıyor" kelimesini kullanmadı. ama eminim sizlerin de çok tanıdığı vardır yatarak para kazanan bu da ayrı. ben onlarla aynı safta eylem yapmam
imza ile uyumlu olmuş fikirleriniz.
Kul kal, mutlu ol![]()
"yatarak" kelimesi kullanılmaması söylediklerini, yaptıklarını hafifletmiyor, mesela dinçer gibi bir adamı başımıza bela eden kim? başbakan diyor; ben iyi şeyler yapıyorum beni taktir edeceksiniz yaptığım herşey iyi çünkü biz iyi şeyler yapıyoruz bizi eleştirmeyin, bakanlarımı eleştirmeyin, aldığınız maaş neyinize yetmiyor asgari ücretliye bakın, yunanistana bakın şükredin... yapılanları, söylenenleri, aşşağlamaları abartılı da olsa ifade etmek yine bizim için, sen kimsin öğretmen değil misin? ?????karaltan' Alıntı:standup çı olmaya çalışan biri sanırım, çok yakışıksız, kaldı ki başbakan "yatıyor" kelimesini kullanmadı. ama eminim sizlerin de çok tanıdığı vardır yatarak para kazanan bu da ayrı. ben onlarla aynı safta eylem yapmam