G geceyolcusu2002 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 6 Ocak 2015 #1 arkadaşlar ilimizde kar tatili oldu valilikçe ama müdür yardımcısı mesaj attı öğretmenlere ve okulumuz yatılı okul olduğu için yarın eğitim devam edecektir dedi. Böyle bir durum var mı acaba.
arkadaşlar ilimizde kar tatili oldu valilikçe ama müdür yardımcısı mesaj attı öğretmenlere ve okulumuz yatılı okul olduğu için yarın eğitim devam edecektir dedi. Böyle bir durum var mı acaba.
ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,524 6 Ocak 2015 #2 hangi il hocam böyle birşey normalde olamaz valilik yazısında tüm okullar dedi ise hepsidir sizin müdür yardımcınız kafasına göre iş yapamaz
hangi il hocam böyle birşey normalde olamaz valilik yazısında tüm okullar dedi ise hepsidir sizin müdür yardımcınız kafasına göre iş yapamaz
loperselim Aktif Üye Mesajlar 262 6 Ocak 2015 #3 Yatılı okuldayım, tatil oldu bize. Öğrenci yatılı öğretmen değil sonuçta. Yollar kapalı diye tatil ediliyor. Kapalı yoldan öğretmen nasıl gelsin.
Yatılı okuldayım, tatil oldu bize. Öğrenci yatılı öğretmen değil sonuçta. Yollar kapalı diye tatil ediliyor. Kapalı yoldan öğretmen nasıl gelsin.
hakanotuken Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,801 6 Ocak 2015 #4 Valilik tüm okulları tatil eder okul ayrımı olmaz, arkadaş sizi dalgaya almış herhalde
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 6 Ocak 2015 #5 İlk defa duyuyorum böyle bir şey. Okulunuz ilklere imza atıyormuş desenize..
G geceyolcusu2002 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 6 Ocak 2015 #6 Yok hocam dalga falan öğrenciler de şimdi oturmuş yarın yapılacak yazılıya çalışıyorlar.
G geceyolcusu2002 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 6 Ocak 2015 #7 neyse yanlış hesap Bağdat'tan döndü yarın tatil dediler.