Yasa Çıktı Kılık Kıyafet Serbest!!!

Kodla Büyü
Gözümüz aydın....disiplin zaten yerlerde sürünüyordu; şimdi büsbütün kalmayacak..Dejenerasyon da son adım da bu olacak...Çok yanlış bir karar..

Veliler öğretmenlerin ağzına tükürmek istiyoruz deseler onun içinde bir yasa çıkaracaklar neredeyse...

pislikler sene başında çıkarsalarmışya. 100 TL ye elbise aldık sene başında kızıma.

bu konu da hem olumlu hemde olumsuz bir sürü fikirler var. bacanak almanyada yaşıyor çocukları okula gidiyor. orada tekrar formaya dönmenin tartışıldığını biliyorum. çocuklara arasında bir yarışa dönüşmüş durumdaymış bu elbise meselesi. Gösteriş yapma yarışına girmiş çocuklar.

hayırlısı olsun. inşallah öğretmenlere de serbest olur.

bizde de oyle değil mi hocam? fonsüz makyajsız süssüz öğrenci zor görünür oldu merkezlerde, kıyafette geldi tam oldu işte, ne güzel!!! Avrupa, amerika gibi olacağız... Sınırları çizilecekse özgürlükten yanayım...

bayan öğretmenlere zaten serbest erkeklere gelsin . omuzlarından biri bastırıyo sanki aşşaya hergün kurtulamadık gitti .

Arkadaş Amerikada Avrupada okullar zaten şehrin dışında ve kanunlar tıkır tıkır işliyor. Türkiyede hep mahalle içlerinde. Öğretmenler kimin öğrenci olup olmadığını nereden bilecek. Kız tavlamak için gelecek okula serseriler. Nöbetçi öğretmen olarak onlarla takışmak zorunda mıyız? Adam gibi okullar yapılsın madem önce.

halk' Alıntı:
Arkadaş Amerikada Avrupada okullar zaten şehrin dışında ve kanunlar tıkır tıkır işliyor. Türkiyede hep mahalle içlerinde. Öğretmenler kimin öğrenci olup olmadığını nereden bilecek. Kız tavlamak için gelecek okula serseriler. Nöbetçi öğretmen olarak onlarla takışmak zorunda mıyız? Adam gibi okullar yapılsın madem önce.

+1 birde bu boyutu var. hiç bu açıdan düşünmemiştim. bırak okulu, 70 kişilik sınıfa yabancı biri gelse anlayamazsın. daha 4+4+4 içinden çıkamadık, attılar önümüze hala kargaşa içinde olan okullar var, seneye ne olacağı belli değil. şimdi birde bu çıktı başımıza. yukarıdan talimat geliyor, ezilen en altta öğretmenler oluyor. plan yok program yok çözüm yok. birilerinin gece aklına geliyor ertesi gün uygulanıyor. yazacak çok şey var da neyse daha yazmayayım.

Eğitim son demlerini yaşıyor arkadaşlar. Tüm öğretmenler tehdit altında, farkında mısınız?

BBNET
Geri