Yardim :(

Kodla Büyü

lemmings

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar bi fikri olan varsa yardimci olsun lutfen. Pc nin dugmesine bastiktan sonra daha ilk ekran bile gelmeden hemen yeniden baslatiyo kendisini. 1 saat acik tutsam 1 saat yeniden baslatiyo. 5 saniyede bir filan.. Bu neden olur bilen varmi?

hocam güvenli modda başlatmayı dene yine açılmıyorsa usbden virüs taraması yap yine olmuyosa formatlayacaksın başka çare yok gibi

cıs oluş cıs geçmiş olsun hocam feci çökmüş :)
harddiskinizi başka bir pc ye takıp biçimlendirip öyle format atabilirsiniz.yan daha önceden bu yolu deneyip yapmıştım

evet benim de başıma gelmişti format at hocam başka çare olmuyo genelde

Format guvenli mod filan olmuyo, pc bana gül cemalini hic gostermiyo :) 5 sn de bir reset!! Hdd yi baska pc de deneyeyim bakiyim :s

hocam ram bellekleri kontrol ediniz lütfen. genelde bu tür hatalar ram bellekten kaynaklanıyor. kaç tane ram bellek var kaç dimm slotu var. bunları yazar mısınız. ayrıca ram belleğiniz bozuk olmadığına güveniyorsanız farklı dimm slotlarına takarak deneyebilirsiniz.
bu çözüm getirmediyse bios pilini çıkarıp biosu sıfırlamayı deneyiniz.

hocam reset düğmesi takılı kalmış olmasın reset dügmesinin kablosunu çıkarın bi deneyin bakalım

5 saniye değilde 1-2 saniyeyse hocam. anakartda kısa devre vardır. ben olsam anakartı söker tekrar dikkatlice takarım

Arkadaslar hdd yi baska pc de actim, ayni seyi yapiyo. Bu hdd bitmis mi demek lazim simdi? Varmi bi kurtulus yolu?

statik elektriğini al makinenin. hatta mümkünse bütün parçalara sök tekrar tak.

lemmings' Alıntı:
Arkadaslar bi fikri olan varsa yardimci olsun lutfen. Pc nin dugmesine bastiktan sonra daha ilk ekran bile gelmeden hemen yeniden baslatiyo kendisini. 1 saat acik tutsam 1 saat yeniden baslatiyo. 5 saniyede bir filan.. Bu neden olur bilen varmi?

Arkadaslar bu sorunu yazmistim, ayni pc ye tekrar el atiyim dedim, hdd yi degistirdim, bios pili cikarip taktim, reset dugmesini kontrol ettim, sonuc degismiyor. Pc surekli kendini yeniden baslatiyor? Ne olabilir Allah askina ya? Hırs yaptim resmen..

hocam harddiskini başka bir bilgisayara tak ordaki tüm bilgilerini al sonra güzelce bir format at en iyisi bu bence zaten formatta atılamıyorsa hdd uçmuş demektir.

BBNET
Geri