YARDIM : Görsel ve Ses Örneğinden Dudak Senkronlu Video Oluşturma

Kodla Büyü

miraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçen aylarda vefat eden müdürümüz anısına bir program düzenlenecek ve bu programda verilen bir metni müdürün görüntüsü ve sesi ile video halinde izletmek istiyoruz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Kullanıp olumlu sonuç aldığınız araçlar var mı? Epey uğraştım ama tatmin edici sonuç alamadım şu ana kadar.

Hocam bu konu biraz hassas bir konu, rahmetliyi onore etme düşüncesi güzel lakin. Etraflıca danışılması ve varsa ailesinden bu konuda izin almanız önemli bence.
Sorunuza gelirsek; HeyGen, Dreamina (CapCut), Rask AI, Kling. Bu uygulamlar sizin talep etmiş olduğunuz fotoğraftan dudak senkronizasyonlu konuşma videoları oluşturmak için en iyi yapay zeka araçları.

Müdürümüzün anısına düzenlenecek bir anma gecesinde öğrencilere hitap etmesi amacıyla oluşturulacak bir video idi. İlk olarak ailesinin izni alındı. Öğrencilerini çok seven birisiydi ve daha önce yazmış olduğu bir metni son kez öğrencilerine seslendirsin diye düşünüldü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
https://elevenlabs.io/ ile tamamaını kolayca yaparsınız, yanlız videonun süresine bağlı olarak krediler su gibi akar... Ücretlendirme saniye başına. Ses kısmı daha kolay ve ucuz. Video'da mümkün olduğu kadar az deneme ile halletmeniz gerek. Tüm videoyu yaptırmak yerine 10-15 saniyelik bir kısmı ile deneme yapıp uygun modeli bulduktan sonra tamamını yaptırırsanız kredileriniz fazla israf olmaz...

Müdürümüzün anısına düzenlenecek bir anma gecesinde öğrencilere hitap etmesi amacıyla oluşturulacak bir video idi. İlk olarak ailesinin izni alındı. Öğrencilerini çok seven birisiydi ve daha önce yazmış olduğu bir metni son kez öğrencilerine seslendirsin diye düşünüldü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam, Dİrenç hocamın da bahsettiği gibi ücretsiz sürümler genelde kredi bazlı çalışıyor. O sebeple birden fazla google hesabı açarak, parça parça hazırlayıp birleştirmeyi denemenizi tavsiye ederim. Ben öyle yaparak süre kısıtlaması ve kredi sorununu çözüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

ilksms
Geri