YARDIM EDECEK YOK MU ?

Kodla Büyü
Abiler çok lazım oldu lütfen yardım edebilecek bi kişi yokmu ? Hastalığımdan dolayı gidemedim konuları kaçırdım. Ödev verdiler mal gibi kaldım. Birkaç video izledim fakat tık yok . Yapabilecek varsa çok iyi olur.

1. Girilen sayının pozitif, negatif veya sıfıra eşit olduğunu gösteren algoritmayı
hazırlayınız.
2. Girilen sayının faktöriyelini hesaplayan algoritmayı hazırlayınız.
3. Girilen üç sayıdan en büyüğünü bulup ekrana yazan algoritmayı hazırlayınız.
4. Bir öğrenciye ait vize ve final notlarının ortalamasını hesaplayan ve ortalamaya göre
ekrana “Geçti” – “Kaldı” yazan algoritmayı hazırlayınız (Not: Ortalama
hesaplanırken vizenin %40, finalin %60’ı alınacak, geçme notu 45’dir.) .
5. Bir komisyoncu sattığı mallardan fiyatı 50 TL’ye kadar olanlardan %3, daha fazla
olanlardan ise %2 komisyon almaktadır. Klavyeden girilen 5 malın komisyonlarını
bularak toplam komisyonu hesaplayan algoritmayı hazırlayınız.

Eğitim haberleri başlığı altında açmışsın konuyu. Doğru başlık altında açılması gerekiyordu.

halk' Alıntı:
Eğitim haberleri başlığı altında açmışsın konuyu. Doğru başlık altında açılması gerekiyordu.

ha yani arkadaşın sordugu sorunun cevabını verdik şimdide başlığı düzeltmesini söyleyelim öylemi :D :puhaha:

sen bizden kaynak istesen anlıycam ama direk ödevlerini bize yaptırmaya kalkmışsın :puhaha:

Arkadaş ben şunu anlamıyorum. Benim zamanımda internet olacaktı bu soruların cevabını millete soracaktım.

Yazdığı bütün soruların cevabını içeren yüzlerce sayfa mevcut internette.
Program yazmayı öğrenmek yerine önce google da bir kaç kelime yazmayı öğren.

"Soruların cevabını yazdıktan sonra bir dvd'ye atıp,hocaya verilebilecek şekilde hazırlarsanız sevinirim" yazmayı unutmuş :)

BBNET
Geri