Yardım- Okulda yapılan deneme Sınavlarını Online yayın yapma

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Hocalarım, okulumuzda yeni ismiyle süreç izleme sınavları yapıyoruz. Toplu liste yayınlamak istemiyoruz. Velilerimiz online olarak öğrensin biz sisteme yükleyeyim istiyoruz. Biraz araştırdık en uygun ücret 5000 tl başlıyoruz. Devlet okulu olarak bu bütçeler çok fazla bize. Sizlerden öneriler ve destek istiyorum hocalarım.

benim kızın okulunda edesis sistemini kullanıyorlar. çok komik bir para ödedik ilk etapta,araştırabilirsiniz

www.smksonuc.com kendim PHP ile kodlayarak yaptım. Ayrıca birde uygulamasını yaptım. Sonucları csv formatında yüklüyorum. Sınav birincilerini otomatik gösteriyor. Arka planda 3 sınav üst üste düşen ve yükselen öğrencileri gösteriyor. Her sınavda oluşan ortalamaları gösteriyor. Her öğrencinin lgs puanı bazında grafiğini gösteriyor. Ders bazlı analiz yaparak öğrencinin sınavlardaki net başarısını sınıf ortalamsı ile ayni grafikte göstermektedir

excelde --
Sayın hocam, sisteminiz çok hoş olmuş. Nasıl yaptığınız konusunda veya elinizdeki excel belgesini paylaşma şeklinde yardımcı olabilir misiniz?
tabiki hocam,

öğrenci listesini öğrenci-listesi sayfasına
deneme sonuçlarını veri bölümüne ekliyorum, (öğrenci nosuna göre filtreliyor.)

bu iki safyayı gizlemek için, dosya bilgisayarda iken Geliştirici menüsü>visual basic>visible ayarının -2 yapıyorum .

daha sonra bütün ayarlar bittikten sonra, sayfaları ve çalışma kitabını gözden geçir menüsünde koruyorum, onedrive yüklüyorum.

exceli iframe ile okul sitesine koymak için, excel dosyasını onedrive dan açıyorum. Dosya menüsü > paylaş> ekle bölümünde iframe kodunu alıyorum .

okul sitesine olşturacağınız sayfaya html kodlarını ekliyorum hocam.

Ekli dosyalar

Bu sene kendi okulum için geliştirdiğim online sonuç açıklama sistemi var. Bize hem lise hem ortaokul olduğundan dolayı TYT AYT ve LGS sonuçlarını öğrenciler bireysel olarak, öğretmenler toplu bir biçimde görüntüleyebilecekleri bir sistem geliştirdim.
Deneme Karnesi
1732863913255.webp

1732863940720.webp

Okul Raporları
1732863972634.webp

1732864005085.webp

Öğrenci Raporları
1732864078705.webp

Deneme Sonuçları
1732864102639.webp

Sisteme denemeyi tanıtıp excel şablonları yardımıyla sonuçları yklüyorsunuz. Hem öğrenci hemde veli için ayrı ayrı giriş yapılabiliyor.
1732864241306.webp

https://demo.denemetakip.net/ bu linkten demosuna ulaşabilirsiniz. Kullanmak isteyenler için bu sene için az sayıda test amaçlı yeni kullanıcılar oluşturabilirm.
Kullanıcı Adı admin parola : Demo@123

Ekli dosyalar

• 1732864252589.webp
    1732864252589.webp
    27 KB · Görüntüleme: 50
Okul site paneline sonuç ekleme kısmı eklenmiş. Burayı incelemiş miydiniz? Altta kullanım detayları düğmesine tıklayıp, öğrenebilirsiniz.

resim_2024-11-28_154747889.webp

Bu sene kendi okulum için geliştirdiğim online sonuç açıklama sistemi var. Bize hem lise hem ortaokul olduğundan dolayı TYT AYT ve LGS sonuçlarını öğrenciler bireysel olarak, öğretmenler toplu bir biçimde görüntüleyebilecekleri bir sistem geliştirdim.
Deneme Karnesi
Ekli dosyayı görüntüle 77714
Ekli dosyayı görüntüle 77715
Okul Raporları
Ekli dosyayı görüntüle 77716
Ekli dosyayı görüntüle 77717
Öğrenci Raporları
Ekli dosyayı görüntüle 77718
Deneme Sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 77719
Sisteme denemeyi tanıtıp excel şablonları yardımıyla sonuçları yklüyorsunuz. Hem öğrenci hemde veli için ayrı ayrı giriş yapılabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 77720

https://demo.denemetakip.net/ bu linkten demosuna ulaşabilirsiniz. Kullanmak isteyenler için bu sene için az sayıda test amaçlı yeni kullanıcılar oluşturabilirm.
Kullanıcı Adı admin parola : Demo@123
hocam sisteminiz çok güzel görünüyor biz lgs için uygulayacaz. Sisteminizin ücreti nedir? Birde tüm özelliklerinin yazılı olduğu bir brifing dosyanız var mıdır? Müdür beye ileteyim.

excelde --

tabiki hocam,

öğrenci listesini öğrenci-listesi sayfasına
deneme sonuçlarını veri bölümüne ekliyorum, (öğrenci nosuna göre filtreliyor.)

bu iki safyayı gizlemek için, dosya bilgisayarda iken Geliştirici menüsü>visual basic>visible ayarının -2 yapıyorum .

daha sonra bütün ayarlar bittikten sonra, sayfaları ve çalışma kitabını gözden geçir menüsünde koruyorum, onedrive yüklüyorum.

exceli iframe ile okul sitesine koymak için, excel dosyasını onedrive dan açıyorum. Dosya menüsü > paylaş> ekle bölümünde iframe kodunu alıyorum .

okul sitesine olşturacağınız sayfaya html kodlarını ekliyorum hocam.
@alpi hocam burada biraz bahsettim,
ekteki dosyayı onedrive yükleyip , filtre kodlarını incelerseniz anlaşılır hocam,
filtre kodlarını dosya bilgisayarda iken çalışmamımıştı o yüzden onedrive üzerinden deneyin hocam

Geri