Hocam işletim sistemi nedir...japcann' Alıntı:Kimse bu sıkıntıyı yaşamadı mi arkadaslar
Hocam yarın dediğiniz yöntemi deneyeceğim lisans sıkıntısı yok diye toolwiz yükledik o da problem cikartiyorsaaf' Alıntı:toolwizi yönetici hesabında yeniden kurunca şifre sıfırlanıyor malesef... bt sınıfındaki vista bilgisayarlarda bir öğrenci buldu...
kesinlikle shadow defender...en stabili ve klasöre izin verme özellikleriyle alanında en iyisi..kullandıklarım...deep, drive vaccine, toolwiz ve shadow defender...en iyisi kesinlikle shadow defenderyasarsahbaz' Alıntı:Toolwiz yerine Shadow Defender öneririm. Özellikle Win 8 ve Win 10'lu bilgisayarlarda bu program favorim :++:
:roll:xtasy' Alıntı:shadow defender aslen ücretli mi
elrond' Alıntı::roll:xtasy' Alıntı:shadow defender aslen ücretli mi![]()
xtasy' Alıntı:shadow defender aslen ücretli mi
Eğer sorunuz banaysa hocam hayırklebsiella' Alıntı:shadow defender varmı elinizde
Teşekkür ederim hocam Admi hesabını aktif hale getirip toolwiz programını admin hesabında tekrar kurdum. Hiç problem cıkartmadan parola olayını devre dısı bıraktı. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.oymen' Alıntı:Merhabalar,
Sizin sıkıntınız nedir tam olarak bilmiyorum ama f klavye ile yazdığım bazı şifreler çalışmıyor, q klavyeye geçip yazdığımda kabul ediyor. Belki aynı sıkıntı sizde de vardır.
Eğer yine olmazsa bir linux dağıtımı ile bilgisayarı açıp programın kurulu olduğu dizini silin hocam bir de c kök dizinine boyutu büyük bir dosya oluşturuyor onu da silin. Bende işe yaramıştı. :-(