yardımınıza ihtiyacım var

Kodla Büyü

martinof

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba,sizden şunu öğrenmek istiyorum,bu sene ilköğretime atamam oldu,geçen hafta matematik dersine de giriyordum,bu hafta atama gerçekleşti ve girmicem,

ders sayım haftada 4 saate düştü ve o da bugün bitti,bu hafta okula gitmem gerekiyor mu? köy okulu,biraz uzak,bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim,saygılar

Hocam,Btr değilsen maaş karşılığının doldurulması gerekir diye biliyorum.Oda 15 saate denk geliyor.

Okul müdürü idari görev verdi geçen hafta gittim. Benim de ilk hafta sadece 4 saat dersim olmasına rağmen 4 gün gittim.Allah'tan BTR onayım geldi de fuzuli yere çalışmaktan kurtuldum. Benim gibi müzik, görsel, tek-tas hocalarıda az dersi olmasına rağmen idari görev ayağına 4 gün geliyorlar. Saçma!!!

btr değilsiniz galiba

15 saat dolmuyorsa başka bir okula görevlendirileceksin ya da idari görevlendirme verilir.

müdür ne diyor?

hocam müdür de vekil,pek bilmiyor,yrıca evet btr değilim,olma ihtimalim var,o zaman okula gideyim en iyisi

Senin yapcağın bişi yok. Bunu müdür düşünür. Aran iyiyse idari görev verdim diye belirtir okula getirtmez. Yoksa idari görev diye getirtebilir okula.
Ama yapılması gereken şudur.
Değişiklik il/ilçeye bildirilir. Hangi okulda kim kaç saate giriyor bilgisi milli eğitimde bulunur. Eğitim bölgesi toplantıları sonucu hangi okulun ihtiyaco-fazlası varsa değiş tokuşla öğrenci öğretmen magduriyeleri minimize edilir. Yoksa da il/ilçe mem yıl boyu sürecek bir görevlendirme yapar başka okula

sağolun Cyln hocam,şube müdürü ile görüşmüştüm geçen hafta,btr olarak görevlendiricez demişlerdi,onu bekliyorum,ama bu hafta böyle bi durum sözkonusu işte

Müdür P değilse gelme filan der yada sen hocam gelmesem yada memlekette şöyle böyle oldu bi gidip geliyim de. Eşşek değilse amaaan gelme der

BBNET
Geri