O ooznur Aktif Üye Mesajlar 105 25 Ocak 2013 #1 Günaydın arkadaşlar. yarıyıl tatili için adres bildirimi yapıyormuyuz kaldırılmıştı diye biliyorm. müdürüme sordum o da bilemedi son izin yönergesine bak dedi, orda da öyle bişey yok. bilginiz varmı acaba
Günaydın arkadaşlar. yarıyıl tatili için adres bildirimi yapıyormuyuz kaldırılmıştı diye biliyorm. müdürüme sordum o da bilemedi son izin yönergesine bak dedi, orda da öyle bişey yok. bilginiz varmı acaba
marasliyim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 448 25 Ocak 2013 #2 DAHA ÖNCE YARIYIL TATİLİNE ÇIKMAYAN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ OLARAK SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİYİZ. BOŞ VER ARKADAŞIM İDARE İSTERSE VER
DAHA ÖNCE YARIYIL TATİLİNE ÇIKMAYAN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ OLARAK SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİYİZ. BOŞ VER ARKADAŞIM İDARE İSTERSE VER
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 25 Ocak 2013 #3 okulundaki diğer öğretmenlerle konuş. öyle bir dilekçe hiç vermedim.
N neliş Aktif Üye Mesajlar 175 25 Ocak 2013 #4 bizimkilerde geçen yıllarda bir verdiler bir vermediler :wink:
trueandfalse Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 336 25 Ocak 2013 #5 oh be uzun bir aradan sonra herkes 15 tatile giderken biz melun mekun bakıyorduk.Şimdi o kunuda çok rahatım
oh be uzun bir aradan sonra herkes 15 tatile giderken biz melun mekun bakıyorduk.Şimdi o kunuda çok rahatım
Ş şeffaf Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 788 25 Ocak 2013 #6 formatörken de tatil yapmıştım ne iyi müdürüm vardı