Re: Söz BBNet üyelerinde, oylamalar başladı[Yönetim]
Siteye yeni üye alımı oylama sonuna kadar kapalıdır.
Siteye yeni üye alımı oylama sonuna kadar kapalıdır.
ogrtmnnnn' Alıntı:En sondaki site orjinal olmuş ben çok beğendim gerçekten .... Fikir hoş....
sencal' Alıntı:ogrtmnnnn' Alıntı:En sondaki site orjinal olmuş ben çok beğendim gerçekten .... Fikir hoş....
Sondaki site için söylenene malesef katılmıyorum, fikir güzel fakat site karışık,kullanımı zor nereye nasıl ulaşacağımızı anlamak güç özellikle bunun bir okul site olduğunu ve kullanıcılarının öğrenciler olduğunu düşündüğümüzde daha da karışık bence...
sencal' Alıntı:ogrtmnnnn' Alıntı:En sondaki site orjinal olmuş ben çok beğendim gerçekten .... Fikir hoş....
Sondaki site için söylenene malesef katılmıyorum, fikir güzel fakat site karışık,kullanımı zor nereye nasıl ulaşacağımızı anlamak güç özellikle bunun bir okul site olduğunu ve kullanıcılarının öğrenciler olduğunu düşündüğümüzde daha da karışık bence...
yaliya' Alıntı:Cıngarrrr okul sitem çalışmıyor, bi suikast seziyorum , Tam inceleyemedim siteleri inceleyip ince yorumlarımı ileteceğim, ne kilitlemesi yaw, bi oyumuz var, hür irademizle verecez, ince yorumlarımızı da yazalım niye rahatsız oluyonuz ki.
Üye alımını kapatsanız nolacak. Üye olan şimdiye kadar olmuştur. Bazı arkadaşlarımız öğrencilerinden kendilerine destek olmaları için sitesine haber bile yapmış.the_korsan' Alıntı:Siteye yeni üye alımı oylama sonuna kadar kapalıdır.
mystreous' Alıntı:Üye alımını kapatsanız nolacak. Üye olan şimdiye kadar olmuştur. Bazı arkadaşlarımız öğrencilerinden kendilerine destek olmaları için sitesine haber bile yapmış.the_korsan' Alıntı:Siteye yeni üye alımı oylama sonuna kadar kapalıdır.
Aynı ipten farklı kullanıcıların oyları tespit edildiği taktirde bence site elenmelidir.
Yarışma ilan tarihinden itibaren üye alımını kapatsaydınız daha objektif bir değerlendirme olurdu.
Objektif değerlendirme diyince sizin sözünüz aklıma geldi. "Değerlendirme sadece kodlama ve tasarım değil" demişsiniz. Sizce bu 20 site değerlendirme kriterlerinin tamamına uymuş mu?
Değerlendirme kriterlerine uymayan birçok site gösterebilirim. ( Linkleri çalışmayan ya da boş olan sitelerden tutun, meb logosu, bayrak, Atatürk resmi olmayan siteler var) Bir an önce yetişsin ha bugün ha yarın açıklanacak dedik ve jüri aceleye getirdi işi sanırım.
Amacım çamur atmak değil. Gerçekten hak eden çok site var içlerinde. Arkadaşlarımın emeklerine sağlık.
alibahadir' Alıntı:Bizim forumumuz farklı demiştim ama işin içine yarışma olayı girince olaylar her zamanki gidişata dönmüş. Madem siteleri 20 taneye jüri düşürdü şimdi neden üyeler oy kullanıyor. Acaba şu mantık daha doğru olmazmıydı. 100 site için 3 tane jüri mi yeterlidir yoksa 20 site için yüzlerce üye mi. Yani tam tersi olsa önce üyeler 20 ye elese sonra jüriler değerlendirse bence daha iyi olurdu. Ayrıca basit bir etkinlik büyütmeyin diyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz. Seçilen sitelerin bir kısmı çok güzel olsa da bir kısmıda bir o kadar sizin belirlediğiniz kriterlere uymuyor mesela okul sitesinde döviz bilgileri v.b şeyler. İnsan düşünmeden edemiyor değerli hocalarım kızmasınlar ama 1 hafta gibi kısa bir süre 100 siteyi o kadar kritere göre incelemek için yeterlimi yoksa hocalarımız gözlerinin ucuylamı kontrol etmişler. Eleştirilere açık olmak lazım.
Yukarıda defalarca yorumlar yazılmış, herkes zeytin sevecek diye bir durum söz konusu değil, ayrıca çok basitler ifadesini bir öğretmen arkadaşıma yakıştıramadım. basitlik veya karmaşıklıktan ziyade harcanan emeğe saygınız olsun.volkankey' Alıntı:benim site de listede yok
http://www.emniyettepe.k12.tr
saglik olsun
ama ozellikle yukarida bazi yorumlari gorunce kendimi yazmaktan alikoyamadim
kalaba
ve
yerköyeml
siteleri bu listeye nasil girmis anlamadim
cok basitler
fisto' Alıntı:açıkçası girmeyi bekliyorduk, iddalı da olabilirdik. ama sanırım herkesin kriteri farklı. başarılar dilerim.
http://www.fethigemuhluogluioo.com