Yarışma İçin Hazırladığım jQuery Destekli Okul Temam

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yarışma için hazırladığım temadır. Üzerinde istediğiniz değişikliği yaparak kullanabilirsiniz.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

Diğer Çalışmalarım :
================================================================================

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V5.1 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-tema-v5-1-t38693.html
V6 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html
V7 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-v7-t39625.html
V8 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v8-t41012.html
V9 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v9-t41897.html
V10 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v10-t42422.html

Joomla Antares V0 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
Joomla Antares V1 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

" Temanın Özellikleri "
==============

1. Temel olarak 2 kolondan oluşmaktadır.

2. Bu tasarım için banner boyutlarını değiştirdim.Forumda yayınladığım diğer banner'larıda kullanabilirsiniz.

3. Yatay ve dikey menu sistemi kullandım. Yatay menude seçili görsel efekti ve fare üzerinde özelliği mevcuttur.

4. Dikey menulerde fare üzerinde özelliği kullanılmıştır. Esnek bir yapıya sahiptir yani yükseklik sabit değildir.Gölge efekti verilmiştir.
Dikey menu başlıklarında simge kullanılmıştır.

5. jQuery slider kullanılarak okul - personel-ilimiz sayfaları hazırlanmıştır.

6. Okul adını HTML içinden değiştirebilirsiniz. "Benim adım yazılı olan yer"

7. Site IE ve Firefox'ta dağılmadan görüntülenmektedir. IE 6 desteği yoktur.

8. jQuery eklentisi ile resim galerisi otomatik ve manuel geçişli hazırlanmıştır.

9. Anasayfada alt alta 3 adet coda slider destekli saga sola kayan yazı görüntüleme mevcuttur..

Not: 1.5MB olması kendi okul resimleri ve bilgilerinin yazıyor olması

İnternet üzerinden önizleme için: Buraya Tıklayınız..."TK uzantılı adres olduğu için MEB bağlantıda bir kaç kere sayfayı yenileyince açılıyor, sabredin..."

Ekli dosyalar

• il.jpg
    il.jpg
    107.9 KB · Görüntüleme: 3,644
  • prsnl.jpg
    prsnl.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 3,643
  • okl.jpg
    okl.jpg
    63.8 KB · Görüntüleme: 3,643
  • rsmgaleri.jpg
    rsmgaleri.jpg
    95.5 KB · Görüntüleme: 3,643
  • index-alt.jpg
    index-alt.jpg
    66.7 KB · Görüntüleme: 3,644
  • indx-ust.jpg
    indx-ust.jpg
    93.5 KB · Görüntüleme: 3,644
  • xhtml-css tema proje yrsma.rar
    xhtml-css tema proje yrsma.rar
    1.5 MB · Görüntüleme: 659
hocam
emeğine ellerine sağlık
gerçekten çok güzel çalışmalar olmuş.
tekrar teşekkürler.

bu tarz bir temayı joomla içinde hazırlayabilirseniz çok güzel olur...Bu haliyle MEB siteleri için gerçekten süper olmuş..

fa.ruk44' Alıntı:
bu tarz bir temayı joomla içinde hazırlayabilirseniz çok güzel olur...Bu haliyle MEB siteleri için gerçekten süper olmuş..

eywallah hocam...

Ama şu varki çoğu kişi anlamıyor neyin iyi neyin kötü olduğunu tasarım ve kodlama konusunda..

artık keyif vermiyo hocam, kodu al yapıştır sonra joomla tema olsun... Biraz uğraşarak herhangi bir programa gerek duymadan joomla haline dönüştürebilirsiniz bu temayı..

Eüer yaparsanızda burada paylaşmayı unutmayınız..

Hocam kesinlikle size katılıyorum artık öyle gerçekten tasarımdan veya kodlamadan anlayan kişiler çok az.
çalışmalarınızı çok beğendiğimi ve çok başarılı çalışmalar olduğunu söyleyim.Ben de grafik tasarımıyla uğraşıyorum.kodlamadan fazla anlamam ama grafik yönünden kendimi başarılı buluyorum.çalışmanızın görselleri resmi bi siteye uygun olmuş. :+1:

Samet SARICA' Alıntı:
Hocam kesinlikle size katılıyorum artık öyle gerçekten tasarımdan veya kodlamadan anlayan kişiler çok az.
çalışmalarınızı çok beğendiğimi ve çok başarılı çalışmalar olduğunu söyleyim.Ben de grafik tasarımıyla uğraşıyorum.kodlamadan fazla anlamam ama grafik yönünden kendimi başarılı buluyorum.çalışmanızın görselleri resmi bi siteye uygun olmuş. :+1:

teşekkür ederim, hocam..

yeni,
daha güncel,
daha sade,
CSS3 destekli ve
daha modern tasarımlar geliyor... Sabredin!

Hocam çalışmaların zaten herkesin dilinde ben de sizin tasarımınız kullandım ve her paylaşımdan önce size teşekkür ederek paylaştım ...fakat bu tasarımınız da renk seçiminde biraz düzenleme yapmalısınız arka plan gri ton benim şahsi fikrim olmamış belki başka bir renk tonu kullanabilirsiniz...gri üzerine yeşil madde renk uyumu konusunda biraz olmamış gibi bence renk konularını yeniden gözden geçirmelisiniz...birde haber bandında haber yazılarının önünde bir madde imi yada yazılar arasında bir ayıraç birde üzerine gelince belki biraz kalın yazım belki tatlı bir renk geçişi olabilir..bunları eleştri olarak sakın algılamyın daha güzel görünmesi adına yazıyorum....emeğinize sağlık...

yusufaltunhan' Alıntı:
Hocam çalışmaların zaten herkesin dilinde ben de sizin tasarımınız kullandım ve her paylaşımdan önce size teşekkür ederek paylaştım ...fakat bu tasarımınız da renk seçiminde biraz düzenleme yapmalısınız arka plan gri ton benim şahsi fikrim olmamış belki başka bir renk tonu kullanabilirsiniz...gri üzerine yeşil madde renk uyumu konusunda biraz olmamış gibi bence renk konularını yeniden gözden geçirmelisiniz...birde haber bandında haber yazılarının önünde bir madde imi yada yazılar arasında bir ayıraç birde üzerine gelince belki biraz kalın yazım belki tatlı bir renk geçişi olabilir..bunları eleştri olarak sakın algılamyın daha güzel görünmesi adına yazıyorum....emeğinize sağlık...

Kesinlikle size katılıyorum hocamm

BBNET
Geri