evet dikkat edinakyu68' Alıntı:arkadaşlar genelde 15 inde böyle oluyor para transferi fazla olduğu için sanırım.
Yaptığım EFT'ler geç iletiliyor sizde de durum aynı mı? Cumartesi yapmıştım hala bekliyor. Pazartesi yoğunluğu diyorum ama bu kadar geç olmaz ya.
İyi ki EFTler ücretsiz değil ücretli olduğu halde böyle. :?
O kadar sürmez bir aksilik var. Bunun gibi bir durumu yıllar önce başıma geldi. Günler sonra kontrol ettim yoktu. Şubeyi aradım evet hesaba geçmemiş onaylıyorum şimdi geçti dedi ve hesaptaydı kartı taktığımda.Bu işbankası beni uyuz edecek. EFTler bir türlü hesaba geçmiyor. Gönderdiğimiz bankadan hemen kesiliyor ama işbankasına nedense her seferinde geç aktarılıyor.
Konu hortlatılmış aradan nerede ise 10 yıl geçmiş. Şuan adrese dayalı bir hizmetleri de var artık hafta sonu bile aktarılabiliyor.O kadar sürmez bir aksilik var. Bunun gibi bir durumu yıllar önce başıma geldi. Günler sonra kontrol ettim yoktu. Şubeyi aradım evet hesaba geçmemiş onaylıyorum şimdi geçti dedi ve hesaptaydı kartı taktığımda.
Evet öyle bir sistem geldi hafta sonu bile eft aktarılabiliyor.EFT değil de şu yeni çıkan para transferi özelliğini destekliyorsa sistem anında çıkıyor. Nasıl yapıldığını ben de tam anlayamadım. Aynı eft menüsünden para transferi mi seçiyoruz öyle birşey.
Tarihe bakmadım. Yeni konuların listelendiği kısımda görünce yazmışım. Benden evvel arkadaşlar yazınca çıkmış meydane. Arkadaş nereden bulduysa 2013 konusunuKonu hortlatılmış aradan nerede ise 10 yıl geçmiş. Şuan adrese dayalı bir hizmetleri de var artık hafta sonu bile aktarılabiliyor.![]()
Tarihe bakmadım. Yeni konuların listelendiği kısımda görünce yazmışım. Benden evvel arkadaşlar yazınca çıkmış meydane. Arkadaş nereden bulduysa 2013 konusunu![]()