Yaptığım takı sitesi tasarı hakkındaki fikirleriniz???

Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bir takı sitesi tasarımı yaptım. fikirlerinizi alabilirsem mutlu olurum.

Bu sayfa ürünler sayfası. ana sayfaya janjanlı bir flash ekleyim diyorum

Gayet güzel olur hocam. Hatta resimler(linkler) çok hafif bir şekilde sağa sola kaysa daha da güzel olur kanaatindeyim.

@lperen' Alıntı:
Gayet güzel olur hocam. Hatta resimler(linkler) çok hafif bir şekilde sağa sola kaysa daha da güzel olur kanaatindeyim.

teşekkür ederim hocam. rollover image kullanıcam. resimlerin üzerne geldiğinizde dediğiniz gibi bişi ekliycem bide altında neler var onlarda görüntülenecek.

Şuan anasayfa bölümüne janjanlı bir flAsh hazırlamaya çalşyorum.

varsa gönderebilrsiniz :D

Hocam bence buna benzer takı sitelerinde var olan flashlardan birisini al, azcik duzelt ve koy gitsin sitene!

aakcakaza' Alıntı:
Hocam bence buna benzer takı sitelerinde var olan flashlardan birisini al, azcik duzelt ve koy gitsin sitene!

hocam aklınızda bir örnek var mı? bir url gönderebilir misiniz bana?

Eğer e-ticaret özellikli bir site olmayacaksa, template monster şablonlarına bakmanı öneririm. Çok güzel şablonlar var, kullanmasan bile fikir vermesi açısından incelemeni isterim.

semantic' Alıntı:
Eğer e-ticaret özellikli bir site olmayacaksa, template monster şablonlarına bakmanı öneririm. Çok güzel şablonlar var, kullanmasan bile fikir vermesi açısından incelemeni isterim.

teşekkrler hocam

BBNET
Geri