Yapay zeka ve dijital araçların eğitime entegrasyonu ile ilgili deneyimler ve fikirler

Kodla Büyü
Merak ettim üye oldum 403 Forbidden hatasını aldım ancak asıl takıldığım o değil hocam. Merak de etmedim, intel yaklaşık 22 sene önce de gelecek için eğitim projesiyle öğretmen mesleki gelişimine el atmıştı. Eğitimin unsurları iyi bildikleri konulardan.

Sizin bu akışın açılış mesajında ikinci paragraf ve üçüncü paragrafa dair bir yazı yazılmamış:) Kimse mi heyecanlanmamış anlamadım:)
Üstelik insanı yazmaya yönlendiren harekete geçirebilecek kapanış cümlenize -birbirimize fikir verelim- bile rağbet olmamış:)

Çok klasik bir yanıt ama: Gemini. Python kod yazımı, hata ayıklamada iyi. Bedava.
* Bir tanesini de geliştiriyoruz ekibimizde, canlıya alınca betasını, onu da bu başlıkta paylaşmayı çok isterim.

Güzel konu hocam. Teşekkürler.

Merak ettim üye oldum 403 Forbidden hatasını aldım ancak asıl takıldığım o değil hocam. Merak de etmedim, intel yaklaşık 22 sene önce de gelecek için eğitim projesiyle öğretmen mesleki gelişimine el atmıştı. Eğitimin unsurları iyi bildikleri konulardan.

Sizin bu akışın açılış mesajında ikinci paragraf ve üçüncü paragrafa dair bir yazı yazılmamış:) Kimse mi heyecanlanmamış anlamadım:)
Üstelik insanı yazmaya yönlendiren harekete geçirebilecek kapanış cümlenize -birbirimize fikir verelim- bile rağbet olmamış:)

Çok klasik bir yanıt ama: Gemini. Python kod yazımı, hata ayıklamada iyi. Bedava.
* Bir tanesini de geliştiriyoruz ekibimizde, canlıya alınca betasını, onu da bu başlıkta paylaşmayı çok isterim.

Güzel konu hocam. Teşekkürler.
İntel Gelecek için Eğitime katılmıştım ben hocam, o öğrenciler içindi, bu ise öğretmenler için olanı. Evet konuyu kimse okumamış :) Geliştirdiğiniz dijital aracı denemek isterim, teşekkürler.

Registration kod: IntelSFIEducation

Bazı onayları verdikten sonra giriş yapabilirsiniz, ben de o şekilde zorlanmıştım ilk girişlerimde.

skillsforinnovation.intel.com bunu deneyin buradan yönlendiriyor.

Son düzenleme:
Kod iptal sanırım. Kabul etmiyor.

Ekli dosyalar

• resim_2025-05-08_084102138.webp
    resim_2025-05-08_084102138.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 41
BBNET
Geri