Yapay zeka ile ücretsiz uzun video yapılabilir mi

Kodla Büyü

ofkar

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz yapay zeka ile ücretsiz olarak kısa videolar yapılabiliyor ben ücretsiz uzun video yapmak istiyorum. Bu hizmeti veren yapay zeka sitesi var mı?
Bir de bir öğretmen olarak canvada oturum açtığımda yapay zeka ile 16:9 video oluşturmaya izin veriyor 9:16 video oluşturmaya izin vermiyor. Bunun çözümü var mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz yapay zeka ile ücretsiz olarak kısa videolar yapılabiliyor ben ücretsiz uzun video yapmak istiyorum. Bu hizmeti veren yapay zeka sitesi var mı?
Bir de bir öğretmen olarak canvada oturum açtığımda yapay zeka ile 16:9 video oluşturmaya izin veriyor 9:16 video oluşturmaya izin vermiyor. Bunun çözümü var mı?
Canvadaki yapay zekayla oluşturacağınız videolar canınızı sıkabilir. Kaliteli videolar karakter ve mekan tutarlılığıda gerekiyorsa ücretli uygulamalarla mantıklı olur. Ayrıca bilgisayarınızın performansına güveniyorsanız Comfyui aracılığıyla Wan 2.2 modelini PC'nize kurup ücretsiz ve sınırsız videolar üretebilirsiniz. Canva videodan 10 kat daha iyidir.

ilksms
Geri