omerenator
Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar. Yapay zeka ile web sayfası kod tasarımı en iyi şekilde hangi site ile yapılır? Bedava seçeneklerimiz var mı? Denediğiniz ve uyguladığınız bir proje var mı? Saygılarımla..
Merak ettirdin hocamHarika bir site var ama söylemem![]()
tebrikler hocam. kodları paylaşmanız mümkün mü?copilot kullanarak vs code'da ciddi projeler yapılabiliyor. biz şu siteyi yaptık mesela
Online Sınav Sistemi
Öğretmenler ve öğrenciler için online sınav platformuonlinedenemecoz.vercel.app
Meraklandık şimdiHarika bir site var ama söylemem![]()
Teşekkür ederim. Kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum olabildiği kadarıyla.İstediğin bir web sayfası tasarımı varsa hemen oluşturabiliriz yapay zekadan
hocam f klavye uygulaması yaptım çok ayrıntılı güzel bir uygulama oldu. Google ai studio ile başladım temel yapıyı oluşturdum cursor ile devam ettirdim. muhasebe öğretmeniyim f klavye öğretiyoruz derslerde önümüzdeki yıl bu uygulamayı kullanmayı düşünüyorum. laboratuvarda anabilgisayara kurdum server orada çalışacak. bilgisayara sabit ip verdim öğrenci bilgisayarlarına da masaüstüne link oluşturdum. linke tıklayıp tarayıcı üstünden çalışacaklar. öğrenme modu, hız çalışması modu ve sınav modu var. öğrencilerin tuş vuruşlarını analiz ediyor hangi tuşlarda hatası çoksa gösteriyor öğretmen ona göre çalışma gönderebiliyor. sınavlar uygulama üstünden yapılabiliyor notları da hesaplayıp sınıf listesini veriyor. klavye oyunları ekledim. düello, turnuva ekledim socket üzerinden öğrenciler aynı anda düello yapabiliyor. öğretmenler kendine tanımlanan sınıf üzerinde işlemleri yapabiliyor, uygulamaya kendi metinlerini ekleyebiliyorlar. Bakalım eksikler vardır belki onları da uygulama aşamasında göreceğiz.Merhaba arkadaşlar. Yapay zeka ile web sayfası kod tasarımı en iyi şekilde hangi site ile yapılır? Bedava seçeneklerimiz var mı? Denediğiniz ve uyguladığınız bir proje var mı? Saygılarımla..
Hocam F klavye uygulamasını paylaşsanız da yararlanarak...hocam f klavye uygulaması yaptım çok ayrıntılı güzel bir uygulama oldu. Google ai studio ile başladım temel yapıyı oluşturdum cursor ile devam ettirdim. muhasebe öğretmeniyim f klavye öğretiyoruz derslerde önümüzdeki yıl bu uygulamayı kullanmayı düşünüyorum. laboratuvarda anabilgisayara kurdum server orada çalışacak. bilgisayara sabit ip verdim öğrenci bilgisayarlarına da masaüstüne link oluşturdum. linke tıklayıp tarayıcı üstünden çalışacaklar. öğrenme modu, hız çalışması modu ve sınav modu var. öğrencilerin tuş vuruşlarını analiz ediyor hangi tuşlarda hatası çoksa gösteriyor öğretmen ona göre çalışma gönderebiliyor. sınavlar uygulama üstünden yapılabiliyor notları da hesaplayıp sınıf listesini veriyor. klavye oyunları ekledim. düello, turnuva ekledim socket üzerinden öğrenciler aynı anda düello yapabiliyor. öğretmenler kendine tanımlanan sınıf üzerinde işlemleri yapabiliyor, uygulamaya kendi metinlerini ekleyebiliyorlar. Bakalım eksikler vardır belki onları da uygulama aşamasında göreceğiz.
diyeceğim google ai studio temel çerçevenin kurulması aşamasında bence en iyisi gibi duruyor sonraki aşamada cursor ve windsurf gerekli oluyor. youtube playlist indirme uygulaması yaptım onu cursor kullanarak yaptım. şimdi bir kaç tane başka projem var yapıp bitirebilirsem bir kaç araçla aynı anda yapmaya çalışıyorum. bir tanesine google jules ile başladım ama çok yetersiz şu anda mecburen cursor ile devam edeceğim
hocam biraz daha geliştireceğim belki ücretsiz bir host bulup görmeniz amacıyla oraya yüklerim. Çok emek verdim proje olarak sunmak istiyorum. belki sonrasında github a yüklerim.Hocam F klavye uygulamasını paylaşsanız da yararlanarak...