yapay zeka örnekleri önerisi olan

Kodla Büyü
Arkadaşlar yeni konu açmak yerine buradan yazayım.

bir metin girip bu metin doğrultusunda resimlerden oluşan değilde gerçek anlamda video oluşturan yapay zeka öneriniz var mı? ücretsiz olacak seslendirme ya da müzik olmasına gerek yok onu eklerim daha sonra. Kullanı amacı hem ders de hem de okul için özel içerikler üretmek amacıyla kullanılacak. Önceliğimiz ücretsiz versiyon.

Özellikle onu belirtmek istemiştim aslında yapay zeka uygulamaları çok ama mail girişi olmadan kullanım sağlayan yapay zeka uygulamaları lazım aslında. malesef çocukların hepsi mail hesabı olan öğrenci d

Özellikle onu belirtmek istemiştim aslında yapay zeka uygulamaları çok ama mail girişi olmadan kullanım sağlayan yapay zeka uygulamaları lazım aslında. malesef çocukların hepsi mail hesabı olan öğrenci değil.
Hocam bilgisayar sayısı kadar Gmail hesabı açın. Okuladı01-okuladı02@gmail şeklinde
Hepsininin şifresi aynı olsun. Hesaplar Bilgisayar da açık kalsın. Kurtarma postası kendi mailiniz ve tel giriniz.

• Beğen
Tepkiler: H_M
Hocam bilgisayar sayısı kadar Gmail hesabı açın. Okuladı01-okuladı02@gmail şeklinde
Hepsininin şifresi aynı olsun. Hesaplar Bilgisayar da açık kalsın. Kurtarma postası kendi mailiniz ve tel giriniz.
Hocam çabanız çok kıymetli fakat bu şekilde bir girişimi doğru bulmuyorum. Çocuk okul dışındaki hayatında da bu araçları kullanabilmeli. E-posta işini hallettiniz, üyelik işini hallettiniz öğrenciyi sadece sistemi kullanmaya yönelttiniz fakat düzgün bir eposta sahibi olmak, bunu kullanarak bir siteye üye olabilmek de önemli bir öğrenme adımı bence. Sizin yönetiminiz ile çocuk okulda öğrendiğini evde uygulayamayacak veya okuldaki hesabında kayıtlı içerikleri evde göremeyecek.

Açıkçası ben yıllardır bu e-posta handikapını çözemedim. Öğrencilere e-posta hesabı aldırmak için birkaç dersimi ayırabilirim fakat Gmail, Outlook, yahoo, yandex vb sık kullanılan servisler aynı ip den aynı zaman diliminde çoklu hesap açtırmıyor malum. Telefona gönderilecek SMS onayı istemeleri de cabası.

Bunun için mümkün olduğunca code.org, tinkercad, kodlabüyü, scratch (eskiden) ve şimdi canva gibi öğretmen hesabıyla öğrencilerin sisteme dahil edilebildiği veya eba şifresiyle sistemi kullanabildiği sayfaları tercih ediyorum.

ilksms
Geri