yapay zeka örnekleri önerisi olan

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 5.sınıflara konu yapay zeka maarif modelinde bu hafta. Öğrencilerin ilgisini çekebilecek ,online ücretsiz ve ÜYELİKSİZ kullanılabilecek tavsiye ettiğiniz yapay zeka örnek uygulamaları var mı?
Ayrıca günümüz yapay zeka uygulama ve gelişmeleri için izletebileceğimiz video örneği tavsiyeside olabilir ekstra olarak.
Herkese teşekkürler kolaylıklar

hocalarım bu sitelere ben de baktım ancak mail ile oturum açmak istiyor,benim öğrencilerin çoğu mail kullanmıyor açmak istesem anne baba tel no vs çok sıkıntı oluyor ,Sizler bu üyelikleri nasıl yapıyorsunuz

Özellikle onu belirtmek istemiştim aslında yapay zeka uygulamaları çok ama mail girişi olmadan kullanım sağlayan yapay zeka uygulamaları lazım aslında. malesef çocukların hepsi mail hesabı olan öğrenci değil.

Hocam bildiğim kadarıyla üyeliksiz olarak hizmet veren yapay zeka programı veya web sayfası yok. En iyi ihtimalle, zaman ayırıp çocuklara birer mail adresi alacaksınız. Sonrası kolay. Epey araştırdım ama o yaş gurubu için dikkat çekici olan görsel, ses oluşturma tarzı yapay zeka uygulamları bulamadım.

Son düzenleme:
Quick, Draw!, Google LLC tarafından geliştirilen ve yayınlanan, oyunculara bir nesnenin veya fikrin resmini çizmelerini ve ardından çizimlerin neyi temsil ettiğini tahmin etmek için bir sinir ağı yapay zekası (YZ) kullanmalarını gerektiren çevrimiçi bir tahmin oyunudur .

Yapay zeka yozlaşmaya neden olacak gibi duruyor.Çok da gelenekçi de değilim fakat ben bile hissediyorum.
Trump mesela gelenekci gibi duruyor fakat ai yi destekliyor.Çünkü onlarda kod var çip var.Biz ise tüketiciyiz.

Ben canvada bir iki örnek gösterdim. Eba şifrelerinizle girip sizlerde yapabilirsiniz dedim. Dersi işlediğim sitelerdeki etkinliğe yönlendirdim sonrasında.

Arkadaşlar paylaşımlar gerçekten çok faydalı. Özellikle Suno.ai baya iyi. Videoları, resimleri yükleyebildiğimiz ve bu dosyalardan video oluşturabildiğimiz yapay zeka siteleri var mı?

Yapay zeka yozlaşmaya neden olacak gibi duruyor.Çok da gelenekçi de değilim fakat ben bile hissediyorum.
Trump mesela gelenekci gibi duruyor fakat ai yi destekliyor.Çünkü onlarda kod var çip var.Biz ise tüketiciyiz.
İnternetteki içeriklerin taraflı olarak yapay zeka desteği ile oluşturulacağı için ilerleyen zamanlarda gerçek bilgiye ulaşmak daha zor olacak diye düşünüyorum

Belki linçleneceğim ama ülkemizin özellikle alt yaş gruplarında olabildiğince klasik yöntemlerle düşünme becerilerini geliştirecek yaklaşımlara ihtiyacı var. Sonrasında istediğin tarafa yönlendir...

autodraw yapay zeka destekli çizim
raphaelai.org metinden resim oluşturma
sketch.metademolab.com kendi çizdiğin veya sitedeki hazır çizimlerden animasyon oluşturma
ben bunları gösterdim hocam. oturum açma vb istekleri yok bunların

ilksms
Geri