YandexFb yi engelleme?

Kodla Büyü
Suicide' Alıntı:
Böyle saçma şey mi olur allah aşkına, siz devletin kurumunda kendi takımınıza para kazandırmaya kalkacaksınız ondan sonra ne var diyeceksiniz. Ne biçim bir hale geldi bu futbol, nasıl çirkefliktir bu arkadaş koskoca takımlar taraftarın tıklamasıyla gelecek 1-2 kuruşa göz dikiyor birde utanmadan bunların reklamını yapıyorlar. Trilyonları götürüyorsunuz zaten şu memlekete ne faydanız var...
:alkis: :+1:

Re: Ynt: YandexFb yi engelleme?

pasha34' Alıntı:
ayrıca öğrencilerle seviyeyi bozmadan ben kendi kulübümün ismini vererek uygulama yapıyorum. onlar kendi takımların olduğunu yazıyor.

öyle bir hale geldik ki insanların kendinden farklı düşünene tahammülü yok.
Düşünce farklılığı ile ne ilgisi var?
Devletin eğitim kurumunda ticaret işi bu.O zaman diğer holding ve A.Ş. lerde demezlermi, meb bizede borowser leri aracılığıyla destek çıksın.
Burası eğitim kurumu, az biraz Ciddiyet beyler.Sen yandexlersen, öğrenci kendini işine veremez.

Herkes istediğini kullansın meselesi olsa keşke olay. Milli serveti bilinçsizce çöp eden bu takımlara para kazandırma okullardan bari uzak olsun.

Kur deepfreeze gitsin. Bilgisayara kimse müdahale edemez arkadaş öyle kafaya göre program kuracaksa olsun Btr kursun. Gıcık olurum bu tiplere. bişey oldumu koşa koşa gelirler hocam baksana diye. :x :verymad:

işlemi halletim sağolun arkadaşlar :+1: adam yandexfb yi kurmayı bırak diğer tarayıcıları da kaldırıyormuş:)))

en guzeli deepfreeze tarzi programlar ve ebeveyn denetimi. yapin gitsin yoksa iki gune imanini gevretiyorlar zaten bilgisayarlarin.

galatasaray, benfica'yı yendiği için kasasına 1.680.000 $ girecek.

bu para 560.000.000 fb yandex aramasına denk geliyor.
bence tıklamaya başlayın

Re: Ynt: YandexFb yi engelleme?

aynenbadi' Alıntı:
işlemi halletim sağolun arkadaşlar :+1: adam yandexfb yi kurmayı bırak diğer tarayıcıları da kaldırıyormuş:)))
Kurulu sistemlere müdahale etmenin bilişim suçu olduğunu da hatırlatın hocam.
Şaka gibi ama;
En hafif ceza 3 yıldan başlıyor.Üzülmesin sonra.

BBNET
Geri