Mr.Spermata' Alıntı:Yandex e bu ilişkiyi yürütmenin artik zor olduğunu söyleyin. Israr ederse sorun sende değil bende dersiniz.
Cyber_cyrix' Alıntı:mozilla da menülerden ---->seçenekler---> arama açılan pencerede arama önerileri sun kısmına bakarsan ayarlayabilirsin.
Bana göre, eğer bir şey bilgisayarımıza zorla giriyorsa her delikten burnunu çıkarıp bende burdayım naber diyorsa o virüsten bile daha zararlı bir şeydir. bu güne kadar öğretmen arkadaşlarım beni hep bu yandex konusu ile meşgul etmiştir indirilen her programla beraber onay kutucuğunu ihmal etme neticesinde bilgisayara iniyor ve düz bilgisayar kullanıcısı bundan tam olarak kurtulamıyor tüm tüm tarayıcılara ekleniyor tam bir baş belası nefret ediyorum yandexten bilgisayardan kolayca kalkmadığı içinbt.ogretmeni' Alıntı:Yandex virüs yada zararlı bir yazılım yada eklenti değildir. .
Yanlışınız var, yandex aramam motoru veya eklentileri zorla bilgisayarınıza kurulmazlar, ayrıca kaldırmak çok basittir ve hatta gerek bile yoktur, arama motorunu google'a çevirin yeter, hiç birşeyi kilitlemez,crescent' Alıntı:Bana göre, eğer bir şey bilgisayarımıza zorla giriyorsa her delikten burnunu çıkarıp bende burdayım naber diyorsa o virüsten bile daha zararlı bir şeydir.bt.ogretmeni' Alıntı:Yandex virüs yada zararlı bir yazılım yada eklenti değildir. .
Mr.Spermata' Alıntı:Yandex e bu ilişkiyi yürütmenin artik zor olduğunu söyleyin. Israr ederse sorun sende değil bende dersiniz.