Maşallah nazar değmesin. Nasıl olduyesimk06' Alıntı:hocam benim toplan yandex disk alanım 254 GB. ve ücretsiz![]()
hocam bir yolu var mı nasıl oluyor 250 gbhmmtklnc' Alıntı:benimkide 250 gb oldu
Yandex disk kurduğunuzda C:\Kullanıcılar\Kullanıcı\Yandexdisk klasörü açıyor ve dosyalarınızı oraya kaydediyor. Sonra arka planda hızlı bir şekilde Oradaki dosyaları internete aktararak eşitliyor. Başka bilgisayarda da kurmuş iseniz açtığınızda internet üzerindeki dosyalar bilgisayarınızdaki ilgili klasöre indirilerek eşitleniyor. Bir çeşit yedekleme işlemi gibi. Ama programı kurmadan da web aracılığı ile her yerden ulaşabiliyorsunuz.hozgulen' Alıntı:benim alan da 211 GB gözüküyor ama dosya yükleyeceğim zaman 11 GB gibi işlem yapıyor
bunun sebebi ne olabilir
ymb' Alıntı:Yandex disk kurduğunuzda C:\Kullanıcılar\Kullanıcı\Yandexdisk klasörü açıyor ve dosyalarınızı oraya kaydediyor. Sonra arka planda hızlı bir şekilde Oradaki dosyaları internete aktararak eşitliyor. Başka bilgisayarda da kurmuş iseniz açtığınızda internet üzerindeki dosyalar bilgisayarınızdaki ilgili klasöre indirilerek eşitleniyor. Bir çeşit yedekleme işlemi gibi. Ama programı kurmadan da web aracılığı ile her yerden ulaşabiliyorsunuz.hozgulen' Alıntı:benim alan da 211 GB gözüküyor ama dosya yükleyeceğim zaman 11 GB gibi işlem yapıyor
bunun sebebi ne olabilir
C: bölümünde 11 GB alan varsa bu yüzden olabilir sanırım, bu mantığa göre.