k45abalı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 24 Ocak 2014 #1 senin vizyonundaki "makale"yi anlamadım. biraz daha anlaşılır olması lazım gibi geldi bana sanırım galiba öyle bişey
senin vizyonundaki "makale"yi anlamadım. biraz daha anlaşılır olması lazım gibi geldi bana sanırım galiba öyle bişey
k45abalı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 29 Ocak 2014 #3 akbilonline' Alıntı: nereyi anlamadınız. Kod kısmını mı yoksa eklenecek nesne kısmınımı biraz açıklarsanız yardımcı olabilirim. bundan sonraki makalelerde ona göre yol izleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... tablo 2x6 olacak linkteki örnek resimden çıkardım. tabloya textbox, buton nasıl ekledin kodu nereye nasıl yazdın
akbilonline' Alıntı: nereyi anlamadınız. Kod kısmını mı yoksa eklenecek nesne kısmınımı biraz açıklarsanız yardımcı olabilirim. bundan sonraki makalelerde ona göre yol izleyebilirim. Genişletmek için tıkla ... tablo 2x6 olacak linkteki örnek resimden çıkardım. tabloya textbox, buton nasıl ekledin kodu nereye nasıl yazdın
uysal_rockci Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,321 30 Ocak 2014 #4 Gözlerim bozulmuş galiba Yağmurun alanını bulan program diye okudum Teşekkürler, kolay gelsin.