YALOVA ESENKÖY de kalacak yer tavsiyeleri verir misiniz?Lütf

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ümit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ümit

Aktif Üye
Arkadaşlar Esenköy de pazartesi başlayan Fatih Projesi Eğitici eğitimi onaylandı. Esenköy hizmetiçi eğitim enstitüsü douluymuş.
Ailemle gidicem mecburiyetten, daha önce den aranızda giden varsa ya da oraları bilen, Yalovalı arkadaşlar dan kalacak yer önerileri bekliyorum.
İnternetten araştırdım ama emin olamadım yardımcı olursanız ssevinirim :)

bu eğitici eğitimi kursu bu sene içerisinde başka var mı acaba?

Hocam bende eğitime katılıcam. Enstitüyü aradım, geldiğinizde odanız olur dediler. Anladığım kadarıyla eğitim alacak öğretmen sayısı kadar yer ayarlıyorlar. Tabi siz ailenizle geleceğiniz için size dolu demiş olabilirler. Bana öyle söylediler hocam.

hocam gidin yer olursa orada olmazsa çevrede çok fazla ufak tefek otel pansiyon falan vardı bu sezonda hepside boş olur diye düşünüyorum.

hocam yalovada kalacak yer sıkıntınız olmaz orada eğitim aldığınız yerde herkese oda var

sayın hocam ben de geçen sene ailemle gittim.yalova merkezde rizom tatil köyü var. yalovanın iyi yerlerinde birisi diyebilirim. çocukların oynayabileceği güzel bir bahçesi de var.web sitesinden ayrıntılı bakabilrsiniz.

fiyat konusunda indirim yapıyorlar, zaten Yalova hizmetiçinde kaldığınız ücretle aynı fiyata geliyor nerdeyse.aracımla kurs günü 30 km gidip-geliyordum. öğlen genelde dersler biter.yalovada gezersiniz.

ama hotel iyi olduğu için çocuklar halinden memnundu ve Yalova merkezde gezmedik fazla.otel içinde vakit geçirdik. kesinlikl tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim cevaplarınızla içimi rahatlattınız. Normalde kursiyerlere yer var da tabi ailemle gideceğim için sıkıntı oldu. Ama dediğiniz gibi kalacak güzel yer buluruz inşallah.

eğitim yoğunmuş çok laptop falan götürmemiz iyi olurmuş gidecek arkadaşlara yanlarına alsınlar bence

yer sorun olmaz..yakında Cınarcık ve armutlu var..Sıze tavsıyem armutlu ihlas evleri var orda kalmanız. Hem ailen kaplıca ımkanını kullanır hem de cocuklar ıcın oyun alanları felan çokça.. ve oldukça uygun. ihlas armutlu evlerını bı araştır hocam. ben 2 kez gıttım cok menmun kaldım.

Bu kursa katılacaklardan biri de benim. Eski yazılarda terlik götürün diyorlar başka sıkıntı yok galiba

şimdi oralar soğuktur herhalde.En azından adanadan gelecek biri olarak:)Birde kurs çok mu yoğun geçiyor sanırım 16.30 a kadar sürüyormuş diye duydum

Bende yoğun olduğunu şu an orda olan bir arkadaştan öğrendim, öyle yarım günde bitmiyormuş. E posta gelmesi gerekiyor ama bana da gelmedi henüz.

bu arada armutlu ya da uğrıcaz inşallah.

Kurs sonunda sertifika alamayan oluyor mu acaba merak ettim

16 nolu kursa katılmış biri olarak eğitim kesinlikle yoğun, aksam 6 ya kadar sabah 8 30 dan başlayarak devam eden bir program. Aileyle katılımlarda onceden haber edilirse yer ayiriyolar. Hava 16 20 mart arası soğuk ve yagisliydi, havuz falan beklemeyin. Gezme ile ilgili beklentilerinizi düşürün . çünkü hem program yoğun hem hava kötü. Hem de sonunda sınav yok ama sunum yapmanız gerekiyor . size tavsiyem gelmeden size gelen mail varsa kendinize okul türüne gore bir kazanım seçip o konuyu okuldaki ilgili brans öğretmenin işleyişi hakkında bilgi almanız ve dersin kılavuz kitabini indirmeniz. Hazırlıklı olursanız yalovanin tadını çıkartırsınız. Hava durumuna kesinlikle bakin, kalın giysiler ve terlik şampuan vb getirirseniz iyi olur. Çınarcık yalova termal gezisi olursa kesinlikle gidin derim kurs havasından kurtuluyorsunuz. Yanlız yalovaya ve cinarciga mesafe baya var ve yol bozuk virajlı bir yol alternatif kalacak yer hesabi yaparken bunu düşünün derim. Bir boteli olarak kursun bana kattığı şeylerin olduğunu düşünüyorum. Kursun içeriğiyle ilgili mail gelmediyse kesinlikle su bağlantıyı indirin dehtml
fatih-projesi-f278/fatih-tek-kul-kurs-tum-dokumanlar-t113671.html.
Sertifika sunuma gore veriliyor diye biliyorum, herkese iyi çalışmalar , iyi yolculuklar...

1. şemsiye
2. terlik
3. şampuan

4. yemek fişlerini size ilk günden satmaya çalışacaklardır. Hepsini almayın. Yemekler iyi olmadığı için çoğunca dışarıda yiyeceksiniz. Fişler elinizde kalmasın. Bir kaç tane alın. İhtiyaç halinde sonradan yine alırsınız.

BBNET
Geri