Yalan Yere Kur'an Üzerine Yemin Etmek-güven bana yarışması

Kodla Büyü
zaten yemin yemin değil yeminin yemin olabilmesi için Allah Lafzı ile bereber ve ve ya b harflerinin kullanılması lazım Çarpsın kelimesi bir yerde insanın imanen ne durumda olduğunu gösterir ama şu varki karşıdakinin güvenini kaznmak için kullanmış ve Allaı dini ylanına alet etmiş evet yorumsuz

Böyle kanı bozuk adamlar para için ............ bile satar. :verymad:

Allah İslah etsin. Beddua dinimizde iyi değil, gerek yok, dua etmek doğruyu görmesini istemek gerek.. Bu ve benzerleri için Allah islah etsin, yardım etsin, doğruyu görecek güç ve göz nasip etsin.

Bence butür yarışma programları toplumu dejenere etmek için yaınlanıyor.

Üç kuruş para için böyle rezil olması yeter o kişiye. Türkiye tarihine geçtiler gerçekten.

Bu adama güvenip de bu adamla birisi evlenir mi, ben bu adam benim şirketime başvursa işe alır mıyım, bu adam için her hangi bir insiyatif kullanır mıyım hayatta? Bence 72bin lira kazandı ama çok şey kaybetti.

İnsanoğlu çiğ süt emmiştir. Bu adamın sonu depresyon.

Ne sövdüm herife be! Anası da seviniyo " bak gördün mü oğlumu, aferin v.s " diyor. Yetiştiren de iş yok ki - bu herifte ne olsun. :-1:

oziie' Alıntı:
Ne sövdüm herife be! Anası da seviniyo " bak gördün mü oğlumu, aferin v.s " diyor. Yetiştiren de iş yok ki - bu herifte ne olsun. :-1:

Anasının evladı demekki. Bende izledim ve bende saydırdım hem anaya hem oğluna.
Dedim şimdi o anda allah bi çarpsa da görse.
Para için böyle yemin edilir mi yaa?

dünde çıktı Türk halkından ve o kızdan özür diledi. Kabul ederse parayı paylaşmak istiyorum dedi.

programı izletmek için yapılmışta olabilir. böyle konuları fazla dillendirmeyip kapatmak lazım. adamların reklamını yapıyoruz şu anda. şerro deyip geçecen çoluğa çocuğa izletmeyeceksin

:D bana çok garip gelmedi. söz verip yapmayan bir sürü ..... var ülkemizde. belki sizin de çok yakınlarınızda var. sadece Tvde olduğu için çok muhabbeti oldu. bizim aprtmanda var, okulda var, üniversitede bir sürü vardı, ticaretle uğraşan kim varsa sorun söylesin, bu şekilde yemin edip yeminini tutmayan binlerce ..... var.

youtube videosunun altında herkes küfretmiş.. ben bu adamın yerinde olsam küfreden herkese dava açar 72 bini davalarda harcar 572 bin tl kazanırdım.. yarışma hoş değil.. yemin etmeseymiş iyi olurmuş.. şimdi bu adam pişman olup tövbe etse fakirleri doyursa yada oruç tutsa Allah dualarına ve tövbesine cevap verecektir. Ancak ona küfreden kişiler tövbe etselerde , artık her ne ederlerse etsinler bu kişi onları affetmedikçe Allahda affetmeyecek..

Atatürk "Türk , öğün, çalış güven" demişte
Türklüğümüz pek kalmadı onun yerine türkiyeliyiz diyoruz
öğünecek durumumuzda yok apo dan medet umar hale geldik
çalışmaya çalışıyoruz ama halimize bırakan yok
güven konsunda millet artık babasına bile güvenmiyor yemin etse ne yazar

Öyle karamsar değilim ben. Güvenmek ve güvenilmek milletimize, insanımıza, bize ne de güzel yakışıyor! Ben milletime, insanıma güveniyorum. Bir iki örnek mi güvenimi kıracakmış şaşarım...

neyse hatadan dönmüş parayı paylaşmaya karar vermiş ve halktan özür dilemiş. :)

BBNET
Geri